Αλόννησος: Έγινε η βάφτιση της μικρής Λυδίας  – Παρόντες και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στη  τελετή ήταν παρόντες και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η βάφτιση της μικρής Λυδίας έγινε στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην  Αλόννησο, εκεί που πριν λίγο καιρό κηδεύτηκε η άτυχη μητέρα της .

Οι νονοί της μικρής Λυδίας

Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά της. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης γυναίκας και σήμερα σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Όμως τους ενώνει η αγάπη τους για την Καρολάιν, αλλά πλέον και μία ευθύνη να μεγαλώσουν με αρχές και να βρίσκονται κοντά σε κάθε δυσκολία στην μικρή που άφησε πίσω της η φίλη τους. Και οι τρεις διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου και θα προσπαθήσουν να καλύψουν κάθε κενό που άφησε στη ζωή της Λυδίας ο χαμός της μητέρας της. Αλόννησος μικρή Λυδία

Αλόννησος: Έγινε η βάφτιση της μικρής Λυδίας – Παρόντες και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η πρόσκληση και το “παρών” του κόσμου

Ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι στη βάπτιση της Λυδίας. Περίπου πενήντα άτομα βρέθηκαν εντός και εκτός του ιερού ναού για να καμαρώσουν την μικρή Λυδία και κυρίως για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Σούζαν και του Πάτρικ Κράουτς που ανεβαίνουν καθημερινά τον δικό τους “Γολγοθά”.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά – Το ηχητικό ντοκουμέντο με την κλήση του Μπάμπη στην αστυνομια μετά τον φόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κυκλοφόρησε προσκλητήριο, αλλά το κάλεσμα έγινε τηλεφωνικά από την ίδια τη Σούζαν. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβερνάκι της Χώρας της Αλοννήσου.

Παρόντες και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Αλόννησος: Έγινε η βάφτιση της μικρής Λυδίας – Παρόντες και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Παρόντες στην τελετή βάπτισης σύμφωνα με το dikastiko.gr ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τον καθ’ ομολογία δολοφόνο. Το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται συνεχώς στο νησί, στο σπίτι που διατηρούν, στο νότιο τμήμα της Αλοννήσου, προκειμένου να βλέπουν το εγγονάκι τους, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, αλλά και πέρα από αυτή, αφού διατηρούν καλές σχέσεις με την χαροκαμένη οικογένεια της Καρολάιν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close