Γλυκά Νερά – Το ηχητικό ντοκουμέντο με την κλήση του  Μπάμπη  στην αστυνομια μετά τον φόνο

Το ηχητικό ντοκουμέντο της απόλυτης υποκρισίας φέρνει στο φως το LIVE NEWS και ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Συνολικά 108 δευτερόλεπτα που έχει σκηνοθετήσει για να ζητήσει βοήθεια από τους αστυνομικούς, αμέσως μετά τη δολοφονία της γυναίκας του. Οι κινήσεις, οι αντιδράσεις ακόμα και ο τόνος της φωνής του, είναι αυτά που έχει σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή για να πετύχει το σχέδιό του.

Να αποπροσανατολιστεί η αστυνομική έρευνα και ο ίδιος να μείνει ασύλληπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του. Έτσι, μπροστά στις κάμερες λίγες ώρες μετά το έγκλημα δηλώνει συντετριμμένος, στον επικήδειο που εκφωνεί λίγες μέρες μετά εμφανίζεται απαρηγόρητος, μέχρι τη μέρα που αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα και να ομολογήσει.

Δείτε ακόμη Κακοκαιρία Αθηνά: Έκτακτο Δελτίο Καιρού-νέος κίνδυνος πλημμύρας σε αυτές τις περιοχές

Όλα όμως είχαν ξεκινήσει εκείνη τη νύχτα της 11ης Μαΐου, όταν ο πιλότος σκότωσε τη γυναίκα του και έστησε ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε ληστεία μετά φόνου. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το LIVE NEWS ακούμε για πρώτη φορά τη φωνή του, στις κλήσεις που έκανε στην αστυνομία.

Το χρονικό

Η κλήση διαρκεί ένα λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό και στη συνέχεια αρχίζει μια άνευ προηγουμένου παράσταση. Κλαίει, εκλιπαρεί για βοήθεια και προσποιείται ότι δεν μπορεί να ανασάνει.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, την ώρα που ο πιλότος παίζει θέατρο στο τηλέφωνο, το ρολόι δείχνει 6.11 τα ξημερώματα. Η Καρολάιν είναι ήδη νεκρή από τα χέρια του, εδώ και δύο ολόκληρες ώρες. Είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να στήσει το σκηνικό πριν περάσει στο επόμενο βήμα, που ήταν να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι κινήσεις απελπισίας και απόκρυψης του εγκλήματος

Λίγες ώρες μετά το σχέδιό του φαίνεται να έχει πετύχει. Ο πιλότος όχι μόνο βρίσκεται χωρίς χειροπέδες αλλά παίρνει θέση μπροστά στις κάμερες. Ο πιλότος έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως μέσα στη βίλα μπήκαν τρεις ένοπλοι δράστες που παραβίασαν παράθυρο στο ημιυπόγειο.

Στις καταθέσεις του, δηλώνει σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για τις έρευνες στην υπόθεση.

Δείτε ακόμη Απόστολος Γκλέτσος: Οί διάλογοι με τον λιμενικό που κατηγορείται για ναρκωτικά (video)

Όλα όμως είχαν ξεκινήσει εκείνη τη νύχτα του περασμένου Μαΐου, με τον πιλότο να δίνει ρεσιτάλ υποκρισίας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήθελε πάση θυσία να γίνει απόλυτα πειστικός. Για τον λόγο αυτό, πριν από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, έκανε δύο λανθασμένες κλήσεις, στην προσπάθειά του να καλέσει το 100 δήθεν με… τη μύτη του.

Στις 06:08 στον αριθμό «180» και στις 06:10 στον αριθμό «1000».

Close