Ανάδρομος Ερμής έρχεται και επηρεάζει το φετινό καλοκαίρι-Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Θα δείτε ίσως να έχει επηρεάσει ήδη τις ζωές σας…τις δικές μας πάντως σίγουρα! Δείτε τι λέει η γνωστή αστρολόγος για τις μέρες που θα έρθουν, για τον ανάδρομο Ερμή, ποιους επηρεάζει περισσότερο και σε ποια χρονικά διαστήματα.

Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όμως, από τα ξημερώματα ο Ερμής πραγματοποιεί ανάδρομη πορεία. Η Άση Μπήλιου, Στη φωλιά των Κου Κου, προειδοποιεί για το επόμενο χρονικό διάστημα:

Δείτε επίσης Παιδί Καρκίνος: είναι ευγενικό, τρυφερό και με έντονη διαίσθηση!!

«Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2 Αυγούστου. Μέχρι τις 18 Ιουλίου ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Μετά τις 19 ανάδρομος στον Καρκίνο θα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Τι πρέπει να κάνετε στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του; Διαφυλάξτε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό, τα μέσα επικοινωνίας! Προσοχή σε ταξίδια, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, προσοχή στα πράγματα σας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον! Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια».

Δείτε επίσης Τα 4 ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματα τους και δείχνουν σκληρά και επιθετικά

 

https://www.youtube.com/watch?v=En1Le9r3zas

Με πληροφορίες από zappit.gr

Close