Ανακαλούνται μπάρες βρώμης: Δείτε ποιες

Ανακαλούνται μπάρες δημητριακών: Εάν τις έχετε πετάξτε τες (φωτογραφία)

Μετά από έλεγχο στις συγκεκριμένες μπάρες βρώμης βρέθηκαν να περιέχουν ίχνη καζεΐνης, που υποδηλώνει την ύπαρξη ίχνους γάλακτος, το οποίο δεν αναγράφεται στα συστατικά της συσκευασίας.

Δείτε επίσης : ΕΟΦ: Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα με γνωστό χάπι για τη χοληστερίνη

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Ανακαλούνται μπάρες δημητριακών: Εάν τις έχετε πετάξτε τες

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι: μετά από δειγματοληψία του τμήματος εμπορίου της διεύθυνσης ανάπτυξης της ΠΕ Πειραιώς και Νήσων, το προϊόν «Μπάρες με σοκολάτα FLAPJACK Deligios, καθ.βάρους 240γρ.» με ημερομηνία λήξεως: 31/5/2023 και barcode 5213004030804, καθώς και το προϊόν «Μπάρες με σοκολάτα FLAPJACK Deligios, καθ.βάρους 80 γρ.» με ημερομηνία λήξεως: 31/5/2023 και barcode 5017840007378, παραγόμενα στην Μεγάλη Βρετανία, βρέθηκαν να περιέχουν ίχνη καζεΐνης, που υποδηλώνει την ύπαρξη ίχνους γάλακτος, το οποίο δεν αναγράφεται στα συστατικά επί της συσκευασίας.

 

Δείτε επίσης :  Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί άμεσα μπαχαρικό

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τρόφιμα τα οποία περιέχουν ίχνη γάλακτος και έχουν προμηθευτεί τα παραπάνω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν. Παράλληλα, η εταιρία μας έχει προβεί σε απόσυρση των προϊόντων και έχει ενημερώσει σχετικά και τα σημεία διάθεσης».

Δείτε όλες τις ανακλήσεις απο ΕΟΦ και ΕΦΕΤ με ένα κλικ εδώ

 

Close