Άνδρας σκότωσε 7 μηνών κοριτσάκι όταν έμαθε ότι δεν είναι δικό του παιδί

Ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ, διαλεύκανε η αμερικανική αστυνομία, αποκαλύπτοντας ότι ένας άνδρας σκότωσε ένα κοριτσάκι μόλις 7 μηνών, όταν έμαθε ότι δεν είναι δικό του παιδί!

Το μωρό είχε μεταφερθεί τρεις φορές μέσα σε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο με τραυματισμούς σε διάφορα σημεία του σώματός του. Όταν ο άνδρας, που είχε σχέση με τη μητέρα του κοριτσιού και υποτίθεται ότι το πρόσεχε, ρωτήθηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου πώς κτύπησε το κοριτσάκι, εκείνος απάντησε ότι συνέβη στο σπίτι, σε μία στιγμή που το έχασε από το βλέμμα του.

Την τελευταία φορά που κλήθηκε το ασθενοφόρο να παραλάβει το μικρό κοριτσάκι από το σπίτι του στη Μινεάπολη, το ιατρικό προσωπικό βρήκε τον άνδρα να μιλά στο τηλέφωνο και το μωρό να είναι πεσμένο και ακούνητο στο πάτωμα. Μετά από δύο ώρες κατέληξε στα τραύματά του.

ImageHandler

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το παιδάκι υπέφερε μέχρι να πεθάνει. Οι δε λεπτομέρειες της έκθεσης που συνέταξε, σοκάρουν. Το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι είχε 11 πλευρά σπασμένα, πολλούς μώλωπες στο κεφάλι του, καθώς και σε όλο του το σώμα και ιδιαίτερα στην πλάτη του, ενώ είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία και ρήξη συκωτιού.

Μετά την ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε ο άνδρας, οι αστυνομικοί τον άκουσαν έκπληκτοι να δηλώνει ότι το σκότωσε διότι έμαθε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του. Το τεστ πατρότητας έγινε τρεις ημέρες πριν ο Κρις ΜακΜόρις σκοτώσει το 7 μηνών κοριτσάκι. Ο 24χρονος άνδρας τιμωρήθηκε από το δικαστήριο με ποινή φυλάκισης 30 χρόνων.

https://protothema.gr

Close