Άνοιγμα σχολείων: Παράταση για μια εβδομάδα με click away στα μαγαζιά

Μια εβδομάδα παράταση για το άνοιγμα Γυμνάσιων και Λυκείων αφού η αύξηση τω κρουσμάτων του κορονοϊού παραμένει μεγάλη, οπότε οι λοιμωξιολόγοι προτείνουν αναθεώρηση των σχεδίων για το άνοιγμα τους. Από την  άλλη το click away επιστρέφει στο λιανεμπόριο.     

Οι δεύτερες σκέψεις για το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου φέρνουν την παράταση μιας εβδομάδας για την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ και στο λιανεμπόριο επιστρέφει η μέθοδος του click away.

Μετά την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων ειδικά στην Αττική, η αναθεώρηση των σχεδίων κρίθηκε επιβεβλημένη, όπως αναφέρουν οι ίδιοι λοιμωξιολόγοι. Τις σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει ίσως και σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ή το αργότερα αύριο μετά την εβδομαδιαία συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Δείτε επίσης : Μαργαρίτα Παπαγεωργίου: Πέθανε η ηθοποιός

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC από κυβερνητικές πηγές, τα μέτρα που φαίνεται να κλειδώνουν είναι η παράταση του ανοίγματος γυμνασίων και λυκείων για μια εβδομάδα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής εικόνα για την εξέλιξη της πανδημίας.

 

Με πληροφορίες από το thetoc.gr

Close