Άνοιγμα σχολείων: Πατέρας χτύπησε καθηγητή για να μη βάλει μάσκα το παιδί του- Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα αδιανόητο περιστατικό σε σχολείο της Κρήτης.

Βιαιοπραγία γονιού σε καθηγητή έλαβε χώρα σε γυμνάσιο των Χανίων σύμφωνα με πληροφορίες των «Χανιώτικων Νέων».

Αναλυτικότερα, μαθητής πήγε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο καθηγητής εφαρμόζοντας τον νόμο του ζήτησε να φορέσει την μάσκα την ώρα που έμπαινε στο σχολείο.

Δείτε ακόμη Μάσκες στα σχολεία: Άλλοι έφαγαν πόρτα και άλλοι το διασκέδασαν(βίντεο -φώτο)

Ο πατέρας του μαθητή που τον συνόδευε είπε ότι το παιδί του δεν φοράει μάσκα γιατί είναι εναντίον της χρήσης της, ο καθηγητής εξήγησε πως δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο του σχολείου ο μαθητής μέσα χωρίς μάσκα και τότε ο γονιός χτύπησε τον καθηγητή αρχικά με κουτουλιά και στη συνέχεια με γροθιές.

Έχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του γονέα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

“Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο”.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Close