Ανοίγουν οι παιδότοποι με εσωτερικό χώρο – Ποια τα μέτρα για να παίζουν τα παιδιά

Ευχάριστα νέα από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου για τους μικρούς μας φίλους καθώς ανοίγουν οι παιδότοποι με εσωτερικό χώρο  

Από σήμερα  1η Σεπτεμβρίου, ανοίγουν οι παιδότοποι που έχουν εσωτερικό χώρο σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε για τα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι παιδότοποι σε κλειστούς χώρους θα δέχονται μόνον εμβολιασμένους συνοδούς των παιδιών ή νοσήσαντες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Όπως προβλέπει η απόφαση σύμφωνα με το  infokids.gr θα επιτρέπονται έως δύο (2) σύνοδοι με μάσκα στον χώρο αναμονής και ένα (1) παιδί ανά 5 τ.μ.

Δείτε επίσης : Ο ΕΦΕΤ ανακάλει κατεψυγμένα: ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ μεγάλη περιεκτικότητα σε θειώδη

Η είσοδος για τους συνοδούς θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Οι εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιασθεί πλήρως υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο δύο (2) φορές την εβδομάδα, μία (1) με τη μέθοδο του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) και μία (1) με τον έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού COVID-19 (rapid test), με ταυτόχρονη υποχρέωση δήλωσης του αποτελέσματος στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Στα τραπεζοκαθίσματα ισχύουν οι όροι που ισχύουν και στην εστίαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close