Απίστευτη αποκάλυψη από την Νικολούλη για Γλυκά νερά:Υπάρχει και Τρίτο πρόσωπο

Αποκάλυψη της  Αγγελικής Νικολούλη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.Πιθανών υπάρχει και τρίτο πρόσωπο όπως δήλωσε η ίδια στον Alpha.

Η υπόθεση της γυναικοκτονίας της 20χρονης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, φαίνεται ότι λαμβάνει νέα τροπή, καθώς η Αγγελική Νικολούλη έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τρίτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δήλωσε ότι η εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα κάνει μια σημαντική αποκάλυψε σήμερα το βράδυ.

Δείτε ακόμη Γλυκά Νερά  Πιλότος : Ήθελε να χωρίσουμε & θόλωσα και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια και το μαξιλάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο εξετάζουν οι αρχές και φέρεται να σχετίζεται με την δολοφονία.

«Θα φέρουμε στο φως όλο το παρασκήνιο των 37 ημερών. Από τη δολοφονία μέχρι και τον ομολογία του πιλότου, και όχι μόνο. Μπορώ να βγάλω πλέον στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα όλο αυτό το διάστημα με τον σύζυγο της Καρολάιν γιατί μέσα από αυτήν την κουβέντα και πολυήμερη επαφή, πήραμε πολλά στοιχεία. Θα καταλάβουν πολλά και οι τηλεθεατές. Με βοήθησε σημαντικά, αυτή η κουβέντα να γνωρίσω τον άλλον Μπάμπη, που έκρυβε» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

 

«Με λίγα λόγια ήμουν η σκιά του και θα δείτε αρκετά. Κάναμε ένα αθόρυβο ρεπορτάζ στο φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον και η πληροφόρηση που είχαμε ήταν σημαντική. Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν αν βρισκόταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα ή αν ήταν μόνος όπως ισχυρίζεται ο ίδιος» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη.

 

Close