Βόλος: 20χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην παραλία

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα παιδί 15 χρονών έπεσε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του στο κενό. Έφερε πολλαπλά κατάγματα στο πόδι, ενώ λόγω και της περασμένης ώρας, αναγκάστηκε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του για να τον βοηθήσουν οι γονείς του. Τώρα ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο 15χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 04:45 τα ξημερώματα.

Ο 15χρονος σύρθηκε και καταβάλοντας τεράστια προσπάθεια χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και ο πατέρας σηκώθηκε τρομαγμένος για να δει τι έγινε και κοίταξε από το θυροτηλέφωνο. Στην οθόνη είδε τη μορφή του γιου του, τραυματισμένου.

“Δεν θυμάμαι πώς έπεσα κάτω” δηλώνει ο 15χρονος
Ο πατέρας τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις του για το πώς τραυματίστηκε, εκείνος απαντούσε ότι δε θυμόταν πώς έγινε ακριβώς, «δε θυμάμαι πώς έπεσα από κάτω, βρισκόμουν στην άκρη του μπαλκονιού, βγήκα λίγο έξω και ξαφνικά βρέθηκα στο κενό».

Η αστυνομία κλήθηκε στο νοσοκομείο και εξετάζει τα στοιχεία που έχει στα χέρια της για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, λόγω και της ηλικίας του παιδιού, αλλά και της προχωρημένης ώρας που σημειώθηκε το περιστατικό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Σε μία-δύο ημέρες θα μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, ωστόσο δεν είναι διασωληνωμένο και γενικά είναι σε καλή κατάσταση.

Με πληροφοριες απο το infokids.gr

Close