Αποκάλυψη Παπαρίζου: «Μετά τη Eurovision, η αγοραφοβία μου είχε γίνει τρόπος ζωής»

Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον πολύ συγκεντρωμένο κόσμο, αποκαλύπτει η Έλενα Παπαρίζου, κάτι που της «γεννήθηκε» όταν η ίδια συμμετείχε και κέρδισε με τα χρώματα της Ελλάδας τη Eurovision.

elena-paparizou

Σε ερώτηση αν είναι το ίδιο ανέμελη με εκείνο το κορίτσι που σήκωσε την «κούπα» το 2005 στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, η αγαπημένη τραγουδίστρια παραδέχεται στην Αγορά: «Δεν έχω πάψει να είμαι ανέμελη κι αυθόρμητη, γιατί αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Είμαι αυθόρμητη ακόμη και στις συνεντεύξεις μου. Απλά μέσα μου έγινα λίγο πιο προσεκτική κι έχω μάθει να με προστατεύω περισσότερο. Όταν είσαι νέος, κάνεις περισσότερα λάθη και κάποιες επιλογές που τότε σου φαίνονταν σωστές, αλλά μελλοντικά αποδεικνύονται το αντίθετο.

Η αλήθεια είναι πως μετά τη Eurovision, η αγοραφοβία μου είχε γίνει τρόπος ζωής. Προσπαθώ να τη δουλέψω μέσα μου, αλλά ακόμη έχω μέλλον στο κομμάτι αυτό. Από τη φύση μου είμαι ένα άτομο πολύ κοινωνικό, που κάνει αυθόρμητα κοπλιμέντα όταν τα νιώσει αλλά, όταν δεν αισθάνομαι καλά μέσα μου, δεν θέλω να βγαίνω από το σπίτι μου. Επειδή ο κόσμος με έχει συνηθίσει να είμαι πάντα χαμογελαστή κι ευδιάθετη, δεν θέλω να βγω έξω και να έχω άσχημη διάθεση. Το να είμαι ευγενική με τον κόσμο είναι καθήκον μου και όταν νιώθω ότι δεν μπορώ να το υπηρετήσω, κλείνομαι στο σπίτι μου».

gossip-tv

Close