Αποτρόπαιο βίντεο δείχνει μία μάνα να ρίχνει στο ποτάμι τον αυτιστικό γιο της για να πνιγεί - Δυστυχώς τα κατάφερε & με δεύτερη προσπάθεια

Ένα αποτρόπαιο βίντεο που προκαλεί θλίψη και αηδία για τη συγκεκριμένη γυναίκα, που αποπειράθηκε δύο φορές να πνίξει το αυτιστικό παιδί της, ρίχνοντας το στο ποτάμι.

Μεγάλες αντιδράσεις και έντονη θλίψη για το δύστυχο αγόρι, έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει αυτή τη μάνα να προσπαθεί να σκοτώσει το παιδί της, τον 9χρονο Αλεχάντρο ρίχνοντας το στο ποτάμι σε περιοχή της Φλόριντας.

Μάλιστα, στην πρώτη προσπάθειά της δεν τα κατάφερε, αφού κάποιοι περίοικοι αντιλήφθηκαν το αγόρι και το έσωσαν από το νερό. Η ίδια τότε υποστήριξε πως ληστές πήραν το παιδί της και το έριξαν στο νερό.

Αυτό φυσικά δεν πτόησε τη γυναίκα, η οποία αργότερα την ίδια μέρα προσπάθησε να ρίξει ξανά το παιδί σε μία ερημική περιοχή σε κανάλι με νερό, όπου και τελικά απεβίωσε. Τη σορό του Αλεχάντρο εντόπισαν την επόμενη μέρα περαστικοί.

Δείτε παρακάτω το σκληρό βίντεο από την πρώτη της απόπειρα να σκοτώσει το παιδί της:

Η Πατρίσια Ρίπλεϊ, συνελήφθη από τις Αρχές για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού. Η Εισαγγελέας ανέφερε πως, αν έστω ένας είχε δει τον Αλεχάντρο να πνίγεται τώρα θα ήταν ζωντανός, αλλά όπως όλα δείχνουν η μητέρα τον ήθελε νεκρό. Μέχρι στιγμής η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα επιβληθεί θανατική ποινή.

Ο μικρός Αλεχάντρο, είχε αυτισμό, και δεν μπορούσε να μιλήσει. Ίσως αν μπορούσε να πει ποιος έφταιγε την πρώτη φορά, τώρα να ήταν ζωντανός. Το μέρος όπου βρέθηκε, γέμισε με μπαλόνια και λουλούδια, ενώ η είδηση σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Close