Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος : Πόρισμα φωτιά για πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Πόρισμα-κόλαφος για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα

Σε πόρισμα «φωτιά» για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» κατέληξε -σύμφωνα με πληροφορίες- η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος σε βάρος του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, η οποία διατάχθηκε από τον επικεφαλής της, επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, κατέληξε στο ότι εντοπίζονται ενδείξεις τέλεσης σοβαρών κακουργηματικών πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, και τουλάχιστον δύο συνεργάτες. Παράλληλα, διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Δείτε επίσης : Συνελήφθησαν Έλληνες δάσκαλοι  Μέλη οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, το κλιμάκιο των ελεγκτών στο δεκασέλιδο πόρισμα τους που αφορά λογαριασμούς και ακίνητα, κατέληξε πως προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης των αδικημάτων της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της υπεξαίρεσης και της απιστίας.

Όπως φέρεται να εντοπίστηκε από την έρευνα, το ζευγάρι ζούσε με χρήματα της οργάνωσης σύμφωνα με το nassosblog.gr . Παράλληλα, εντοπίστηκαν αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να βαραίνει την πρεσβυτέρα είναι ότι είχε τη διαχείριση της οργάνωσης, και για άλλα δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Δείτε επίσης : Κόρινθος : Απόπειρα ομαδικού βιασμού μαθήτριας από 5 συμμαθητές της

Ήδη, το δεκασελιδο πόρισμα έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σεβης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close