Αρπαγή 10χρονης: Και τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο αποκαλύπτει η μικρή

Εξελίξεις και νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια, σχετικά με την υπόθεση της 10χρονης που απήχθη από τη Θεσσαλονίκη από την 33χρονη γυναίκα.

Όπως αποκαλύπτει το παιδί, στο σπίτι που κρατούνταν από την 33χρονη υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, και συγκεκριμένα ένας άνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχο ισχυρισμό, περί τρίτου ατόμου, είχε προβεί και ο αδερφός της μικρής μαθήτριας.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η ανήλικη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή. Πρόκειται για έναν μαύρο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Όπως ήταν φυσικό, η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της σε όσα υποστήριξε η 10χρονη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

Η ίδια υποστηρίζει:

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της κοπέλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της 33χρονης αλλά και στοιχεία προκειμένου, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, να διαπιστώσουν αν η υπόθεση της 10χρονης συνδέεται με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, με τις έρευνες να εστιάζονται στο διαδίκτυο.

Close