Ελάτε να γνωρίσουμε την Τίνα Μιχαηλιδου!Ένα κορίτσι μάλαμα!
 

Είμαι η Τίνα η μαμά του It’s My Life By Tina Michaelidou (https://www.facebook.com/pages/Its-my-life-by-Tina-Michaelidou/1486568538279840?pnref=lhc και https://tinamichaelidou.wordpress.com/) και το blog μου αφορά τα πάντα αλλά κυρίως τα προσωπικά μου βιώματα.

Αν και 26 άρα πλέον μιας και έχω γενέθλια σύντομα έχω περάσει πολλά, έχω φάει πολλά χαστούκια και το καλό είναι ότι ωρίμασα απότομα και έβαλα μυαλουδάκι. Όπως θα δείτε και στο blog μου το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα περάσει και που συνεχίζω να περνάω σε μικρότερο βαθμό βέβαια, είναι η κατάθλιψη.

Πέρασα δύσκολα όπως έχω αναφέρει σε άρθρα μου, αλλά δε το έβαλα ποτέ κάτω, έμαθα να χαμογελάω και να αγαπάω την Τίνα, σταμάτησα να νιώθω τύψεις και να χαλιέμαι.

 Νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα κατάθλιψη και αυτό το πίστευα γιατί είχα κλειστεί στον εαυτό μου, όταν όμως είπα το πρόβλημά μου πολλοί μου άνοιξαν την καρδιά τους και μου εκμυστηρεύτηκαν το μεγάλο τους μυστικό : περνούσαν και εκείνοι ότι είχα περάσει και εγώ.

Είμαι 26 χρονών έχω όλη τη ζωή μου μπροστά και τελευταία έχω πολλά μότο που με εκφράζουν ένα από αυτά είναι και το ότι δεν φοβάμαι μην κάνω ρυτίδες ή μήπως τσαλακωθώ, γιατί ξέρω ότι η ψυχή μου δεν θα ρυτιδιάσει, φοβάμαι μόνο τον χρόνο που περνάει τόσο γρήγορα.

Επίσης το άλλο μου μότο είναι να χαμογελάτε, γιατί σας αξίζει και να μάθετε να αγαπάτε πρώτα εσάς και μετά όλους τους άλλους. 

Και να μην τους αγαπάτε όλους, αλλά μόνο όσους αξίζουν!!!
Να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει λοιπόν και να κοιτάτε να χαίρεστε τη ζωή γιατί είναι μικρή!!!

Close