Ερωτικες προβλεψεις Αυγουστου
 

Οι προβλέψεις του Αυγούστου μ’ ένα χαμόγελο απο το αγαπημενο μας my astro.gr Και το Γιωργο Ματσαγγο

Τι χάλι κι αυτό! Τι κουλή κατάσταση! Τα αεροπλάνα να πέφτουν σαν τα κουνούπια και τα κουνούπια να τρώνε το φιδάκι για πρωινό. Οι σφαίρες να πέφτουν σαν το χαλάζι στο Μοναστηράκι, ο Μαζιώτης να βρίσκεται στο φρέσκο και ο Σήφης να κάνει λεύτερος και ωραίος τα μπάνια του στην Κρήτη. Τα πρώτα εκκαθαριστικά να μοιράζουν δωρεάν εγκεφαλικά, στη Γάζα να γίνεται του Μπαϊρακτάρη και εμείς να βγάζουμε selfie με την Βίσση, που κάνει ντουέτο στην Κοντσίτα στη Μύκονο.

Και που είστε ακόμη! Μόλις τώρα αρχίζουν τα… “Άστρα να πάνε” τον Αύγουστο!

ΚΡΙΟΣ
Στα όρθια: Άντε και ένας μήνας-σπαθί με την αφεντιά σου, εκτός και αν έχεις ωροσκόπο Μαζιώτη, οπότε λυπάμαι, έχασες. Τα άστρα φαίνεται ότι αποφάσισαν να σταματήσουν να σε πιλατεύουν και αφού είδαν ότι δεν βγαίνει τίποτις, είπαν Αύγουστος είναι, σφίγγουν και οι ζέστες και πήγαν να πιούν ένα ουζάκι στον μπατζανάκη τους, που ’ναι Λέων και παιδί-τζάμι με την αρχοντιά σου. Ο Αύγουστος λοιπόν μιλάει για έρωτες και για κάμα-σουτρα, οπότε οι πιο σακουλιασμένοι θα κατανοήσετε ότι το κοκό, ο πελαργός και το μαιευτήριο Μητέρα σας περιμένουν με ανοικτές τις αγκάλες, ενώ οι μπασμένοι θα ξαναπεράσετε στα πρακτικά του θέματος.

Στα ξαπλωτά: Τα πρόστυχα τούτα πράματα θα πάρουν ξεχωριστές διαστάσεις εκεί γύρω στις 12/8, όπου η Αφροδίτη περνά στο Λέοντα και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου του ρίχνει δυο-τρία άντε τέσσερα μανίκια, έτσι για το καλό του χρόνου. Λίγο νωρίτερα (7/8) ο Άρης σου χαμουρεύεται με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις τη θέση σου στη δουλειά ή ακόμη και να πάρεις εκείνη την πολυπόθητη μετάθεση στη Γάζα. Γύρω στις 27/8 λίγη προσοχίτσα δεν θα έβλαπτε, μιας και τα τζιβιτζιλίκια μπορεί να αποδειχθούν λιγουλάκι επικίνδυνα, ενώ στο χώρο του σπιτιού είναι πιθανό να πέσουν και τίποτις σιχτίρια, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 6, 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 20, 23, 24, 25

A papa dates: 1, 2, 8, 9, 21, 22, 28, 29, 30

ΤΑΥΡΟΣ
Στα όρθια: Αυτόν εδώ το μήνα των διακοπών θα τα πας μια χαρά, εκτός αν έχεις ωροσκόπο αεροπλάνο, οπότε πάω πάσο. Φρόντισε λοιπόν να περιορίσεις τουρμπίνες και φτερά, εκτός αν πρόκειται για σερβιέτα για τις δύσκολες μέρες. Ήλιος, Δίας, Ερμής και Αφροδίτη μέσα στο Λέοντα βέβαια δεν είναι
ό, τι καλύτερο για σένα μιας και έχεις προ αμνημονεύτων ετών διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το συγκεκριμένο ζώδιο. Η προαναφερθείσα αστροπαρτούζα γίνεται στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, όπου θα παιχτούν τα διάφορα σκηνικά ενίοτε και cabrio. Το θέμα είναι να μην δώσεις τώρα λαβές, χερούλια και πόμολα για σχόλια και κουτσομπολιά, με τίποτις αναίσχυντα πράγματα που έχεις στο νου σου να κάνεις.

Στα ξαπλωτά: Επειδή όμως ο Ταύρος θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει, κάτι μου λέει του μάντη ότι πάλι θα ξεσαλώσεις και θα δούμε τις πομπές σου εξώφυλλο στη «star». Από την άλλη πλευρά, σε κατανοούμε εντελώς γιατί τώρα τελευταία πολύ Ζάππειο νούμερο 458 και στον πάτο άχυρα είχε πέσει και εσύ παραλίγο να τα κάνεις Γάζα. Βέβαια, μην τα ρίχνουμε όλα στο νέφος και τον Μετροπόντικα, αφού είχες βάλει το χεράκι σου για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, μιας και το delay στην προσαρμογή σε βαράει στο κεφάλι μιά-δυο φορές το χρόνο. Η συμβουλή των άστρων, πέρα από τα πόμολα και τα κομοδίνα, είναι να μην πετάγεσαι σαν τσουτσούνι εκεί που δεν σε παίρνει και αν τα βρεις σκούρα, κάνε την la vache qui rit, που σου πάει κιόλας! Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 8, 9, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 26, 27

A papa dates: 3, 4, 5, 10, 11, 23, 24, 25, 31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα όρθια: Όλα καλά και όλα ανθηρά, εκτός αν έχεις πλανήτες κοντά στο φτερό, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί ανθυγιεινό. Ο Αύγουστος λοιπόν σε βρίσκει σε μια κατάσταση αποχαύνωσης, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στη ζέστη, την άπνοια και το νέφος, στον ξιφία που κατασπάραξες στη Μύκονο και στο ξερό σου το κεφάλι που κατεβάζει πιτυρίδα και ενίοτε ιδέες. Αυτό το τελευταίο και χειρότερο (για όλους) μπορείς να το καταπολεμήσεις με τρεις τρόπους. Πρώτον, να βρεις ένα καλό αντιπιτυριδικό δύο σ’ ένα (εμ σαμπου, εμ κοντίσιονερ τουρκιστί). Δεύτερον, να χρησιμοποιείς το κεφάλι για τα απολύτως απαραίτητα, που ’ναι τα κέρατα και τα καπέλα. Τρίτον, άστο καλύτερα γιατί έχει να κάνει με αυτό που έπαθε η Μαρία Αντουανέτα, να ζούμε να τη θυμόμαστε. Βέβαια υπάρχουν πάντοτε και οι χρυσές τομές, που ουδεμία σχέση με τις γκιλοτίνες.

Στα ξαπλωτά: Από την άλλη πλευρά έχεις και τα δίκια σου. Κάτι η οξεία ευρασθένεια που χτύπησε αλυπήτως το πορτοφόλι σου, κάτι το ταίρι σου (αυτό το άγνωστο) που περνά την υπαρξιακή κρίση της πατάτας, ήρθες και είδες τον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή σε virtual reality και -άνθρωπος είσαι, δεν είσαι πέτρα- έσπασες. Εδώ λοιπόν έρχεται η αστροσυνέλευση στο Λέοντα, που θα δώσει άλλον αέρα -κάτι σε γραιγοτραμουντάνα- σε σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, την ίδια ώρα που θα γνωρίσεις αυτοπροσώπως το ευρώ, που ‘χεις να το δεις από τότε που πούλησες τον αέρα απ’ το δίπατο στην Κορινθία για ένα πιάτο πατσά, Τούλα μου! Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 1, 2, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 6, 7, 12, 13, 26, 27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα όρθια: Ο Αύγουστος δεν είναι και ό,τι καλύτερο ήθελε προκύψει, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Τίποτα! Δεν είναι όμως και το εκκαθαριστικό σου αυτοπροσώπως, οπότε, παρηγορήσου. Και κοίταξε τώρα να δεις μια σύμπτωση. Η Αφροδίτη στις 12/8 ακριβώς σ’ εγκαταλείπει και πάει να δει τη συννυφάδα της, που ’ναι πιο Λέων και πιο βαρβάτη συγχρόνως. Όσοι λοιπόν ήταν να σφαχτούν στην ποδιά σου για τις κρυφές σου χάρες, σφαχτήκανε. Ήρθε η ώρα να μαζέψεις τις πομπές σου και τα ασυμμάζευτα και να τραβήξεις σπίτι, όπου σε περιμένουν οι δικοί σου και η κάμερα από το «Happy day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτοπροσώπως. Η Άφρω ωστόσο, μετά τη συγκεκριμένη μετακόμιση θα ρίξει μια καθωσπρέπει χρηματοδότηση, την ώρα ακριβώς που σκεφτόσουν να βγεις για παρμπρίζ Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη γωνία στα φανάρια.

Στα ξαπλωτά: Μέσα σ’ όλα αυτά τα υπέροχα υπάρχει και μια Νέα Σελήνη που προκύπτει στις 25 Αυγούστου στην Παρθένα και σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα στο σπίτι, στη δουλειά και το αυτοκίνητο. Λίγο νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 10/8, μια απαστράπτουσα Πανσέληνος στον Υδροχόο σου βγάζει ουκ ολίγα από αισθηματικά και προσωπικά απωθημένα. Επίσης, ο Άρης ολάκερο το μήνα βγαίνει παγανιά στο Σκορπιό, οπότε κάνε μια έτσι, μάζεψε μαχαιροπίρουνα, πέταξέ τα στον ακάλυπτο κι αν σε ρωτήσει η από κάτω, πάρε ύφος και πες της: «Τι σκόνη είναι αυτή, βρε Φρόσω μου, ούτε Αύγουστος». Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 3, 4, 5, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 26, 27, 31

A papa dates: 1, 2, 8, 9, 14, 15, 28, 29, 30

ΛΕΩΝ
Στα όρθια: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας εντελώς γκάου. Και το γεγονός αυτό δεν ισχύει μόνο για σένα, οπότε μπορείς να παρηγορηθείς. Παραδοσιακά λοιπόν, ο Αύγουστος είναι και δικός σου μήνας, αφού κάπου δώθε σβήνεις τα κεράκια και σε πιάνει η συνηθισμένη παλιμπαιδίστικη παράκρουση, που συνοδεύεται με τη γνωστή κρησάρα μελαγχολίας: τι σου είναι ο άνθρωπος, ένα τίποτα είναι, και άλλα τέτοια ασυνήθιστα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ουδόλως από τη μέση, γιατί τι θα πει ο κόσμος; Η Αφροδίτη λοιπόν από τις 12/8 και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να σου την πέσει ολάκερος ο ζωδιακός, ο οποίος πολύ σε γουστάρει ως ζώδιο, αλλά τραβιέται να στο πει.

Στα ξαπλωτά: Ο Αύγουστος, χρυσό μου, είναι εντέλει ένα κι ένα για να παρατήσεις τα υπαρξιακά διλήμματα του τύπου «το κάνει, δεν το κάνει» και να περάσεις δίχως ενδοιασμούς στο «τώρα είναι η σειρά σου». Και να το κάνεις παντού! Σαν να σε βλέπω, λέει, δίχως χνάρι τσίπας πάνω σου, να περιφέρεις το ακαταμάχητο sex-appeal σου μέσα στο κόκκινο φουστάνι, που εκτός που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά, αναδεικνύει τα σμιλεμένα στήθη σου και τον ανδρισμό σου. Τώρα, αν δεν είσαι εντελώς Κοντσίτα δεν πειράζει, nobody’s perfect, πάλι τυχερό θα σου ’ρθει στο δρόμο σου. Επειδή όμως ο Άρης κάνει ντου στο Σκορπιό, έχε κατά νου: όποιος πηδάει πολλά παλούκια, μπαίνει και κανένα στον πόλο του… Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 14, 15, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 3, 4, 5, 10, 11, 16, 17, 31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα όρθια: Τούτος εδώ ο Αύγουστος θα ’ναι άλλο πράγμα και δεν θέλω αντιρρήσεις γιατί α! Το σίγουρο είναι ότι τώρα θα πάρεις τις κουφές -ως συνήθως- αποφάσεις σου και θα προσπαθήσεις να κάνεις πράξη -μέχρι και εξίσωση σε βλέπω- τις πιο τρελές, παρανοϊκές σχεδόν επιθυμίες σου. Ήλιος, Άρης, Ερμής και ο Μαζιώτης στο Λέοντα φέρνουν μια πιο τουριστίκ περίοδο στην καθημερινότητα, που τελευταία ήταν απ’ το σπίτι στη δουλειά κι απ’ τη δουλειά στο σπίτι, εκτός και αν κάνεις καμιά σπιτίσια δουλειά, οπότε βοήθειά σου. Τα άστρα λοιπόν σου λένε ότι τώρα είναι πολύ possible να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, που το σχεδίαζες από καιρό. Άλλο εξίσου πιθανό είναι ότι θα θελήσεις να πάθεις μια… παραμόρφωση και, με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 15, να πάθεις επίσης και ένα Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και άλλα τέτοια, που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και δια βίου παραμορφώσεως.

Στα ξαπλωτά: Τα νταλαβέρια με το εξωτερικό και με άτομα εξαποδό θα συνεχιστούν ολάκερο το μήνα και, αν είσαι κωλόφαρδος, μπορεί να τα πιείς και με την Κοντσίτα αυτοπροσώπως. Στα αισθηματικά, μεγάλε, πολύ πράμα βλέπω εδώ στον πάτο του φλιτζανιού. Η Αφροδίτη κάνει ντου στις 12/8 στο Λέοντα και σου ανάβει τα λαμπάκια της libido σου. Ό,τι κάνεις, κάν’ το με την ευχή μας, attention μόνο πού βάζεις το πουλί σου και την υπογραφή σου… Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 16, 17, 21, 22, 26, 27, 31

A papa dates: 6, 7, 12, 13, 18, 19, 20

ΖΥΓΟΣ
Στα όρθια: Την τελευταία περίοδο είναι αλήθεια ότι τίποτις δεν έχει μείνει όρθιο οπότε και βολεύτηκες με τα ξαπλωτά, άντε και με τα καθιστά. Με το δίκιο σου λοιπόν γκαρίζεις, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Από τον Δεκέμβρη του 2013 μέχρι τον Ιούλιο του 2014 είδες τη ζωή της Άννα Φρανκ σε επανάληψη και τώρα άνετα μπορείς να εκδώσεις το δικό σου ημερολόγιο, που τύφλα να ’χει η Μάρθα Βούρτση στο «ορφανή στα ξένα χέρια». Ας επιστρέφουμε όμως στα δικά σου χαμένα δίκια και στην Αγγελική Νικολούλη που ψάχνει να σ’ τα βρει. Σα να σε βλέπω, μανίτσα μου, με το μάτι της τσιπούρας και το απλανές βλέμμα του χάνου να τριγυρνάς από παραλία σε παραλία και να θέλεις να τα κάνεις Μαζιώτη και Μοναστηράκι συγχρόνως. Κούλαρε και ο Αύγουστος είναι εδώ και να δεις που το φλιτζάνι λέει ότι θα πάρεις μια χαρά και ουχί τα βουνά. Το αιώνιο πρόβλημα με την αφεντιά σου όμως είναι ότι θες να ’χεις πάντα δίκιο, την ίδια ώρα που σε πιάνουν τα παράπονα και τα κλάματα (πάλι το μελό), για να σε λυπηθούν και να σε παρηγορήσουν, τον Ξανθόπουλο.

Στα ξαπλωτά: Σε μια τέτοια φάση σε πιάνει ο Αύγουστος, όστις εμφανίζεται στη ζωή σου με ένα πιο hi-tech προφίλ. Η έμφαση των άστρων που θα ’ναι στο Λέοντα και την Παρθένο, υπόσχεται έναν υπέροχο αχταρμά στη δουλειά και στις σχέσεις σου με τους κολλητούς σου. Κατά τ’ άλλα, υπάρχει και ένας Ποσειδών στο χώρο της καθημερινότητας, που θα σου δώσει να καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Επίσης, θα χρειαστεί να δώσεις και κάποιες ευθείες απαντήσεις στο ταίρι σου, που δεν θα τις δώσεις γιατί δεν συμφέρει, και καλά θα κάνεις! Από τις 12 του μηνού, με την Αφροδίτη στο Λέοντα, σχίζεις χασέδες, μαγιό και ενίοτε και κανένα καλσόν, ενώ ξαναβρίσκεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, αφού καταφέρνεις να ξεγλιστράς από τον σερίφη και το κλουβί, όπως ακριβώς και ο Σήφης. Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 8, 9, 14, 15, 21, 22

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα όρθια: Τον τελευταίο καιρό η ζωή σου σερνόταν σε βασανιστικά αργούς ρυθμούς, κάτι σε επαναλήψεις στην τηλεόραση δηλαδή, γεγονός που σε φόρτωσε μ’ έναν οχαδερφισμό, μια μαλάκυνση εγκεφάλου και καμιά δεκαριά λυκοπιάσματα στον αυχένα από το καθισιό. Εδώ και τώρα λοιπόν, βαζέλες, ήρθε’ η ώρα για να ανασκουμπωθείς (εκτός κι αν έχεις φερμουάρ) και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Το σπίτι, που ’χει πιάσει φύκια, και τα ζωντανά που κατοικούν εντός θα σε απασχολήσουν έντονα, ο Ερμής ωστόσο που πλακώνει στην Παρθένο στις 15/8 θα βάλει ένα χεράκι για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα φιλικά πρόσωπα.

Στα ξαπλωτά: Ολάκερο το μήνα ο Άρης θα κόβει βόλτες στον αστερισμό σου και θα βαράει τα τούμπανα του πολέμου, οπότε φρόντισε να μην την πάθεις τώρα την παράκρουση και σταμάτα να μεταφέρεις τις εντάσεις από τη δουλειά στο σπίτι και στην εξοχή και τούμπλαλιν, γιατί εντάσεις είναι, δεν είναι τσαντάκι. Για καλό και για κακό, κράτα ρεζέρβα και κάνα τουμπεκί ψιλοκομμένο, γιατί κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστεί, μανάρι μου, εκεί γύρω στις 10/8, που βγαίνει βόλτα στον Υδροχόο μια ριμάδα Πανσέληνος και τρώει τα άτακτα σκορπιουδάκια. Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 21, 22, 26, 27, 31

A papa dates: 10, 11, 16, 17, 23, 24, 25

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα όρθια: Αυτό λοιπόν που συμβαίνει με σένα είναι από τα ανεξήγητα. Την ώρα που όλα λίγο-πολύ τα ζώδια περνούν τα κατά Λουκά πάθη, εσύ ένα μουλάρωμα, μια αναισθησία, ένα «ποιος ήρθε, μάγκα μου», και άλλα τέτοια προχωρημένα και κοσμογονικά. Φυσικά δεν είναι μακρινή εκείνη η περίοδος που τ’ άστρα σε κέρασαν το κώνειο με την κουτάλα, οπότε ήρθε ο καιρός να πάρεις το αίμα σου πίσω και να γεμίσει κι ο φτωχός, που λέει κι ο λαός.

Στα ξαπλωτά: Το αυγουστιάτικο παρατσούκλι σου λοιπόν είναι σίγουρα Ζωζώ, η Βασίλισσα της Νύχτας, έστω και αν κατά τ’ άλλα σε λένε Θεμιστοκλή. Το γεγονός αυτό έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κουλά του. Μπορεί, ας πούμε, ν’ αποκτήσεις ξαφνικά εχθρούς και φίλους, όπως -λέμε τώρα- την Άντζελα Δημητρίου ή την Πάολα. Εσύ όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω -ούτε καν δίπλα- μιας και δεν χτυπάς strike κάθε μέρα και τώρα ήρθε η ώρα σου. Αν πάλι δεν δικαιώσεις τις προσδοκίες των άστρων και του σημείου G της Τούλας, τότε, μάτια μου, χαΐρι δεν θα δεις στη ζωή σου και τράβα για κάνα καλό σεξολόγο. Στην αντίθετη περίπτωση, θα ’χεις πολλά να λες στα εγγόνια σου για τις προστυχιές τουτουνού εδώ του υπέροχου Αυγούστου. Α ψιτ, μην το ξεχάσω, στη δουλειά όλα οκ, αλλά ο καιρός μιλάει για μακροβούτια! Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 23, 24, 25, 28, 29, 30

A papa dates: 12, 13, 18, 19, 20, 26, 27

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα όρθια: Η περίοδος των ισχνών αγελάδων φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και φυσικά καιρός ήτανε, γιατί οσονούπω θα ’φτανες εσύ στο δικό σου (το τέλος). Ο Άρης που σου ’κανε τα νεύρα βούρτσα καταστρώματος αρχίζει να ηρεμεί σιγά-σιγά, και, να μην σώσω σου λέω, τον Αύγουστο θα πάει να δει τη συννυφάδα του που ‘ναι Σκορπιός, για να της ξηγήσει τι εστί κάστανο. Ωστόσο, λίγη υπομονή κανέναν δεν έβλαψε, ιδιαίτερα αν είσαι Αιγοκεράκι του δευτέρου δεκαημέρου οπότε το τουμπεκί είναι ένα από τα must του μηνού.

Στα ξαπλωτά: Παρεμπιπτόντως, από τις 12 και μετά η Αφροδίτη κάνει γιουρούσι στον τομέα του σεξ, για να σου υπενθυμίσει ότι και το «άλλο» (ξέρεις εσύ ποιο) μέσα στη ζωή είναι και ήρθε η ώρα ν’ αποδείξεις σ’ όλους πως άλλο κρι-κρι και άλλο πρόβατο. Στη συγκεκριμένη φάση θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός, για να μην κάψεις κάνα μπουζί, όπως επίσης και να μην σχίσεις κάνα καλσόν. Το γεγονός είναι ότι τα σκισίματα θα φορεθούν πολύ τούτον εδώ τον υπέροχο μήνα. Εδώ όμως καραδοκεί και ο νόμιμος ταίρης, ο οποίος δεν εγγυάται τίποτις από τη στιγμή που ανακαλύψει ότι ουδεμία διαφορά με τον τάρανδο του Αϊ-Βασίλη, που δεν είναι και στην επικαιρότητα. Take care και μακριά από αδιάκριτα μάτια στις παραλίες και στα ξεμοναχιάσματα. Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 26, 27, 31

A papa dates: 1, 2, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα όρθια: Σίγουρα θα μπορούσαμε να το περάσουμε στο ντούκου το θέμα, ακόμη και να το κρύψωμεν, επειδή όμως είσαι εσύ, δεν θα το κάνωμεν. Και γιατί άλλωστε; Τον Αύγουστο λοιπόν που λες, μια σειρά από πλανήτες γυροφέρνει στο Λέοντα, τον οποίο εσύ ανέκαθεν δεν το πήγαινες λόγω αλλεργίας στη χαίτη. Το όλο σκηνικό θα επηρεάσει πολύ το χώρο της δουλειάς, σε περίπτωση που διακοπές γιόκ. Το κλίμα στο γραφείο θα ’ναι τόσο ηλεκτρισμένο, που είτε βρίσκεσαι στη δουλειά είτε στην πρίζα, το ένα και το αυτό. Οι πιο προχωρημένοι θα προσπαθήσετε μάλιστα να χώσετε στην πρίζα το δείκτη και το μέσο της προϊσταμένης. Όπως και να ’χει το πράμα, κούλαρε και παράτα την ιδέα ν’ αλλάξεις τώρα δουλειά, γιατί και κει που πάει ο νους σου να πας, μια από τα ίδια, άρα δεν λέει. Για αυτή τη φάση βασικός υπαίτιος της συμφοράς ο Άρης, που σου κάνει τα νεύρα τσόκαρα και σε ωθεί να βγάλεις ό,τι είχες σε απωθημένο και να βρεις -λέμε τώρα- το δίκιο σου, που το ’χάσες στην εκδρομή του Ιουλίου.

Στα ξαπλωτά: Κατά τ’ άλλα, η Αφροδίτη από τις 12 βγαίνει βόλτα στους αγρούς, όπου και τα φτιάχνει με το αγαπημένο σου λιοντάρι. Καιρός λοιπόν να παρατήσεις τις μαλακίες και να ’ρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν πάλι δεν σου βρίσκεται ταίρι, κοίταξε ν’ αποκτήσεις κανένα σε τιμή ευκαιρίας, τώρα που σε πάει… Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 20, 28, 29, 30

A papa dates: 3, 4, 5, 16, 17, 23, 24, 25, 31

ΙΧΘΕΙΣ
Στα όρθια: Κάτι ο Ποσειδώνας, κάτι ο Ερμής, κάτι οι μαύρες Σελήνες, κάτι κι ο Μπάμπης, ήρθες και αλάλιασες το ζωντανό και ’γινες φτυστός η φωτογραφία της ταυτότητας που ’βγαλες τότε, στον αυτόματο της Ομόνοιας. Παρ’ όλα αυτά, οι περισσότερες τσιπούρες έχετε πέσει με τα μούτρα στο ψητό και οι πιο assexuel στα θαλασσινά, και δεν λέτε να σηκώσετε κεφάλι. Ο Αύγουστος σε γενικές γραμμές είναι μια από τα ίδια, οπότε δεν συμφέρει να σταματήσεις τώρα τα υπογλώσσια και τα lexotanil. Ερμής και Αφροδίτη συνεχίζουν τις αλλαξοκαιριές μια στον Λέοντα και μια στην Παρθένο, εκεί που εσύ έχεις στο γραμμένο σου τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το κοκό.

Στα ξαπλωτά: Η όλη φάση λοιπόν, λέει ότι τώρα μπορεί να βρεις εκείνο που ξέρεις στο κοντινό σου περιβάλλον και φυσικά στις παραλίες, γιατί πού να τρέχεις τώρα στα χωράφια, με τη γόβα, Μπάμπη μου. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι πομπές σου πρέπει σώνει και καλά να μείνουν στην οικογένεια. Ποσώς. Μπορείς κάλλιστα να βγάλεις μια βόλτα το κέρατο, για να ξεσκάσει. Be careful όμως! Ό,τι προστυχιές κάνεις, να τις κάνεις με τρόπο και μια δόση νουθεσίας, γιατί και οι άλλοι μάτια έχουνε και βλέπουν, αφτιά έχουν κι ακούν, και -κυρίως- γλώσσες έχουνε και μιλάνε. Απόφυγε λοιπόν τα πολλά «επαγγελματικά» ταξίδια και τα συναφή, γιατί έμαθα ότι εκεί στο ΚΑΤ εφημερεύουν και τον Αύγουστο… Και για να σου ‘ξηγήσω καλύτερα τι σε περιμένει, δες το βίντεο μου στο τέλος του άρθρου για τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Up dates: 3, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 31

A papa dates: 6, 7, 18, 19, 20, 26, 27

 
 
 
Εαν σας αρεσε κοινοποιήστε το με το μαγικο κουμπάκι του facebook κάτω από την ανάρτηση

Close