Η φάρσα που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: Σκότωσε το παιδί του για να τρομάξει τη σύζυγο.ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρόμαν Ατγουντ είναι ένας από τους πλέον γνωστούς φαρσέρ του Διαδικτύου, ωστόσο, αυτή την φορά το παράκανε, καθώς σκαρφίστηκε την πιο αναίσθητη φάρσα για να τρομάξει τη γυναίκα του.
Ο Ατγουντ τηλεφώνησε στη γυναίκα του και την κάλεσε σπίτι. Οταν εκείνη γύρισε τον είδε να παίζει με τα παιδιά στον πάνω όροφο του σπιτιού, ενώ, ο μικρότερος γιος του ήταν ντυμένος Σπάιντερμαν.
Λίγα λεπτά αργότερα, και αφού η γυναίκα του ανέβαινε ξανά τις σκάλες, ο φαρσέρ πέταξε κατά λάθος τον γιό του από τον όροφο στο σαλόνι προκαλώντας τα ουρλιαχτά της γυναίκας του.
Οι δυο τους έτρεξαν να δουν αν ο μικρός είναι καλά, ωστόσο, εκείνη τη στιγμή αποκαλύφθηκε πως ο γιος ήταν πλέον μια… κούκλα.
Το βίντεο έχει καταγράφει εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ημέρες, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που περνούν γενιές δεκατέσσερις τον φαρσέρ.
 

 

Πηγη

Κατερίνα Βηττα
Κατερίνα Βηττα

Που μπορεί να σε οδηγήσει το πάθος σου για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Εμένα με οδήγησε αρχικά στο blogging και τώρα author & website Editor στο team του Daddy-cool. Ποια είμαι; Είμαι η Κατερίνα και λατρεύω να ξετρυπώνω νέες ιδέες, ειδήσεις για celebrities, κατασκευές Diy , και ότι έχει σχέση με μόδα και stylish. Είμαι μαμά της Άννα-Μαριας , μιας υπέροχης ροκ έφηβης, παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκα στα εφηβικά μου χρόνια και είμαι καλά!


Close