Πως θα ένιωθε ένας άνδρας εάν είχε περίοδο, σαν γυναίκα; ΒΙΝΤΕΟ
 

Το σκηνικό είναι γνωστό στα περισσότερα ζευγάρια, που μέσες άκρες το έχουν ζήσει. Η γυναίκα στις μέρες της περιόδου της γίνεται άλλος άνθρωπος. Οι ορμόνες της χορεύουν σαν τρελές, πονάει στην κοιλιά και τη μέση, τα νεύρα της γίνονται κορδόνια, είναι ευσυγκίνητη, νιώθει συνέχεια χοντρή και φουσκωμένη, θέλει τη ζεστασιά και την ηρεμία της και γενικά κάθε 28 ημέρες μεταβάλλεται σε έναν άνθρωπο που δεν αναγνωρίζουμε. 

 
Αν δε, ο άνδρας κάνει το λάθος και της απαντήσει με απάθεια: “δεν σε παρεξηγώ για την συμπεριφορά σου, φταίει η περίοδος σου”, τότε είναι ικανή να κατεδαφίσει το σπίτι…
Αλήθεια όμως έχετε σκεφτεί ποτέ τι τραβάνε οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο; πως θα αντιδρούσε ένας άνδρας εάν τα αρσενικά είχαν περίοδο και τραβούσαν ότι και οι γυναίκες; Στο χιουμοριστικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε, το οποίο είναι διαφήμιση μεγάλης και γνωστής μάρκας σερβιετών, στη θέση της γυναίκας βρίσκεται ένας άνδρας. Ο πρωταγωνιστής λοιπόν έχει περίοδο, σηκώνεται με πόνους το πρωί για να πάει στη δουλειά του, τα ρούχα του δεν του κάνουν, όλα του σπάνε τα νεύρα και η διάθεση του αλλάζει σε δευτερόλεπτα.
 
Το βίντεο αφιερώνεται σε όλους τους άνδρες που δεν καταλαβαίνουν τι περνάει μια γυναίκα όταν έχει περίοδο.
Δείτε το βίντεο
 
 
 
 
Εαν σας αρεσε  κοινοποιηστε το με το μαγικο κουμπακι κουμπακι του facebook  κατω απο την αναρτηση
Για να μην χανετε αναρτηση μας πατηστε ΕΔΩ και ελάτε στην πιο ομορφη παρέα!

Close