Χαλκιδική : Αυτή ήταν η Μαρία  –  Η 39χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της

Χαλκιδική: Αυτή είναι η 39χρονη μητέρα που δολοφόνησε ο άντρας της  – Θρήνος στην κηδεία της  – Αλλού η ταφή του συζυγοκτόνου

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο παιδικό δωματίου του σπιτιού τους στην Στρατονίκη Χαλκιδικής και του 36χρονου δράστη που λίγα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας την καραμπίνα στο στόμα του και τραβώντας την σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, επιβεβαιωθηκαν τα ευρήματα της μακροσκοπικής εξέτασης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον τόπο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνεγητική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα.

Δείτε επίσης : Ρόδος : Βρέθηκε Εγκαταλελειμμένο 7χρονο παιδί Δεν βρίσκουν τη μητέρα του

Η Μαρία έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος του θύματος φαίνεται πως ήταν μαρτυρικός σύμφωνα με το nassosblog.gr καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να την αποτελειώσει μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και σε μια απελπισμένη προσπάθεια έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπο για να καλυφθεί.

Η άτυχη μητέρα με τον 8χρονο γιο της

Χαλκιδική : Αυτή ήταν η Μαρία – Η 39χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της

 

Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατος της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Δείτε επίσης : Nεκρός στο σπίτι του γνωστός επιχειρηματίας

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 το πρωί. Τέλος, προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποίησε σκάγια διαμέτρου 6mm για να σκοτώσει με την καραμπίνα τη σύζυγό του το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close