Χαμόγελο του παιδιού  – Μάνδρα : Είχαν καταγγείλει τον πατέρα του 17χρονου για κακοποίηση

Χαμόγελο του παιδιού – Μάνδρα : Είχαμε λάβει αναφορές για κακοποίηση και παραμέληση των παιδιών της οικογένειας

Σοκάρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου» για τον 17χρονο που βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο αυχένα, καθώς δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση και συγκεκριμένα στοχοποιεί τον πατέρα για κακοποιητική συμπεριφορά.

Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται πως έγιναν δύο ανώνυμες καταγγελίες (μία το 2021 και ακόμη μία το 2022) που έκαναν λόγο για σωματική κακοποίηση των 8 παιδιών από τον πατέρα, αλλά και για παραμέληση από τους δύο γονείς σύμφωνα με το dikaiologitika.gr , ενώ τα παιδιά φέρεται να απέιχαν από το σχολειο.

Δείτε επίσης : Έφυγε απο την ζωή πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Η ανακοίνωση του «Χαμογέλου»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

Δείτε επίσης : Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος από επιπλοκή λοίμωξης

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close