Χαμός στη δίκη Πισπιρίγκου με Κούγια (βίντεο)

Χαμός στη δίκη Πισπιρίγκου με Κούγια  δείτε το βίντεο

Δηλώσεις μετά την αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις 11 Ιανουαρίου έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορός της. Μόνο που το πράγμα δεν πήγε και τόσο καλά.

Ο κύριος Κούγιας έκανε αναφορά στον πρώην σύζυγο της κατηγορουμένης, Μάνο Δασκαλάκη, και αποκάλυψε σύμφωνα με το znews.gr ότι αφαιρεί τις φωτογραφίες των παιδιών του από τον τάφο, κάτι που χαρακτήρισε ως ποινικό αδίκημα.

Την ώρα που μιλούσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη, από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τον διέκοψε για να υποβάλει ερώτηση με αποτέλεσμα την έκρηξή του με χαρακτηρισμούς προς τη ρεπόρτερ.

Δείτε επίσης : Πάτρα : Βγήκε το πόρισμα για τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου Από τι πέθανε

«Μην ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και καταστρέφει ανθρώπους, κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές. Δεν θα ξαναδιακόψεις.

Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δίπλα της δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, γραφείο ευρέσεως δικηγόρων είστε! Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά!» είπε ο ποινικολόγος .

Δείτε επίσης : Πάτρα : Συγκλονιστική στιγμή  Οι Γιατροί κράτησαν ενός λεπτού σιγή για την αφαίρεση οργάνων του 6χρονου Θωμά

 

Close