Πάτρα : Βγήκε το πόρισμα για τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου – Από τι πέθανε

Πάτρα : Ύστερα από πολλούς μήνες βγήκε  το πόρισμα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου – Από τι πέθανε

Παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πατρών το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης δύο ιατρών του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, επί της οδού Μπιζανίου. Σύμφωνα με το pelop.gr, το πόρισμα συνταυτίζεται πλήρως με το πιστοποιητικό θανάτου της 59χρονης, γεγονός που σημαίνει ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα, εν τέλει, είναι σύμφωνο με τις καταθέσεις των θεραπόντων ιατρών της εκλιπούσης και κατ’ ακολουθία με το εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου, στο οποίο -ως γνωστόν- αναφέρεται παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα η «προχωρημένη σηψαιμία».

Δειτε επίσης : Πάτρα : Ο Κούγιας ζητά αναβολή της απολογίας της για Μαλένα Ίριδα

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη αποκλείεται το ενδεχόμενο εκταφής της σορού της γυναίκας  σύμφωνα με το ieidiseis.gr και αναμένεται, σύντομα, να γίνει γνωστό από την Εισαγγελία Πατρών το εάν θα υπάρξει ποινική διαδικασία σε σχέση με «δευτερεύοντα» ζητήματα της υπόθεσης ή αν η δικογραφία τεθεί στο αρχείο.

Νέα αναβολή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα αναβολή για να απολογηθεί, πήρε για τις 21 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη, που είναι προφυλακισμένη, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, είχε κληθεί από την ανακρίτρια σε απολογία, για τη δολοφονία των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

Δείτε επίσης  : Σέρρες  Συγκλονίζουν οι συμμαθητές του 11χρονου: Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, υπέβαλλε αίτηση, ζητώντας νέους μάρτυρες, ιατροδικαστές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close