Χαριστούλα Καριώτη: Στα 60 της γέννησε δίδυμα. 83 ετών σήμερα χαίρετε τη ζωή μαζί τους (εικόνες)

♥Μέσα στον οικισμό, εκεί που πρέπει να περπατήσεις με τα πόδια για να πας, μένει η Χαριστούλα Καριώτη από τον Αρχάγγελο, με τον άντρα της και τα δίδυμα αγόρια τους, τους 23χρονους σήμερα Νικόλα και Άγγελο που η είδηση της γέννησής τους- από μία 60χρονη γυναίκα- αποτέλεσε ιατρική εξέλιξη πρώτου μεγέθους και απασχόλησε τους δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η τολμηρή Αρχαγγελίτισσα, στα 80 κάτι της σήμερα, βγήκε έξω από την πόρτα του σπιτιού της για να με καλωσορίσει, Κυριακή μεσημέρι στις 4 «για να είναι όλη η οικογένεια μαζεμένη», εμένα μία ακόμα δημοσιογράφο από τους αμέτρητους όλα αυτά τα χρόνια από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκαν να παρουσιάσουν την είδηση που προκάλεσε τότε ποικίλα σχόλια, μερικά από τα οποία στενοχώρησαν πολύ την κ. Χαριστούλα…!

Δείτε ακόμη Τέταρτη εγκυμοσύνη για τη Τζένη Μπαλατσινού

Ψηλή, λεπτή, καλοντυμένη, με τα μακριά της μαλλιά λευκά πια, αλλά πιασμένα στην ίδια αλογοουρά με τότε και τα δίδυμα αγόρια της δίπλα της, τόσο κοντά της που είναι σαν ο χρόνος να σταμάτησε τότε που τα μεγάλωνε γύρω από τις φούστες της, παλεύοντας με δίδυμα και θηλασμούς, με τις δουλειές στο σπίτι και στα χωράφια.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Δείτε με ένα κλικ εδώ όλα τα νέα

Close