Πάτρα:  Χρήστος Ρουγκάλας –  Μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών

Πάτρα: Χρήστος Ρουγκάλας – Μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών.

Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστος Ρουγκάλας μίλησε ξανά στο Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου αναφορικά με τη μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Όπως υποστήριξε, εμμένει στις απόψεις του για τα όσα είπε για τους δύο γονείς.

Πάτρα: Χρήστος Ρουγκάλας – Μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών

Δείτε ακόμη Πάτρα : Οι αντιφάσεις ανάμεσα σε καταθέσεις της μητέρας και ιατρικών εγγράφων

Εσείς επιμένετε στις απόψεις σας;

Δεν έχω αλλάξει άποψη, για ποιον λόγο να αλλάξω; Δεν έχω άλλα στοιχεία πέραν των όσων έχω πει, ότι μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών, Σαββατοκύριακα. Έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω. Φαίνεται ότι έχουν μία άνεση, ότι κάνουν ταξιδάκια και τέτοια… Να απαντάει δύο ημέρες μετά τον θάνατο του ενός από τα παιδιά στους διαδικτυακούς της φίλους, να δίνει συνταγές για φαγητά, να πάνε για χαλαρό ποτάκι…

Ο καθένας έχει έναν δικό του τρόπο που πενθεί…

Εντάξει, ας το εξηγήσει, όταν θα κληθεί να καταθέσει.

Θέλετε να μου πείτε τι σχέση έχει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς με το ζευγάρι;

Είπαν ότι η γυναίκα, αφότου πέθανε ο σύζυγός της, ήρθε και έμεινε στην Πάτρα. Νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, επειδή υπάρχουν κάποιοι μακρινοί συγγενείς στο Αγρίνιο, είπα “ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και της ταφής. Ποιος πλήρωσε; Αφού δεν υπάρχει άλλος εδώ στην Πάτρα”. Σε αυτό δεν έχει απαντήσει κανένας.

Πάτρα: Χρήστος Ρουγκάλας – Μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook για υπόθεση παιδοκτονίας

Γιατί έχει σημασία να μάθουμε ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας;

Για να καεί μία σορός, χρειάζεται κάποια χρήματα. Ήταν άθεη. Ήταν πολύ καλή κυρία, ευγενέστατη, αλλά επειδή ήταν άθεη, κάηκε. Δεν θυμάμαι πώς πέθανε αυτή η γυναίκα που είχε και κάποια κινητικά προβλήματα.

Τώρα αν είχε κάνει κάποιο πληρεξούσιο κάποιον από το ζεύγος να παίρνει και τη σύνταξή της ή αν τους είχε κάνει πληρεξούσιους για την κηδεία της. Αυτό λογικά θα πρέπει να υπάρχει.

Συμφωνα με το ΤL!FE, αυτοί συνεχίζουν και μένουν σε αυτό το σπίτι. Υπάρχει ενοίκιο; Το πήρε το κράτος το σπίτι; Αν δεν έχει κανένα συγγενή, δεν είχε αφήσει διαθήκη, το σπίτι δεν πρέπει να περιέλθει στο δημόσιο; Σε ποιον ανήκει αυτό το σπίτι;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close