Δείτε την  kόρη του Μιχάλη Μητρούση!Έγινε 24 χρονών και είναι μια κούκλα

Την είδαμε και δεν το πιστεύαμε!

Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης έχει μία πανέμορφη kόρη που όπως φαίνεται έχει πάρει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών της. Εκτός από την ομορφιά και τα υπέροχα μάτια της, η Μαρίλια έχει και μία υπέροχη φωνή, αφού έχει συμμετάσχει και στο The Voice!

«Είναι διπλό το βάρος του ονόματος που έχει το παιδί, γιατί είναι και η μάνα της ηθοποιός και πολύ καλή μάλιστα. Της είπα να μη στεναχωριέται, το όνομα δεν μπορεί να αλλάξει, οπότε θα κάνει όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχουν συμβιβαστεί με κάποια πράγματα. Δεν πρότεινα ποτέ σε δουλειά την κόρη μου. Θα την προτείνω σε δουλειές, θα πω τη γνώμη μου, αλλά από εκεί και πέρα θα .πρέπει να περάσει από οντισιόν.

Δείτε επίσης Μαραντίνης τέλος! Το νέο αγόρι της Σίσσυς Χρηστίδου… δεν είναι νέο (εικόνα)

Της κάνω σκληρή κριτική, δεν πρέπει τόσο πολύ, αλλά έχω τρόπο να μην την πληγώσω, να μην την απογοητεύσω. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχει αδυναμία στον μπαμπά της, το έχει πει ανοιχτά και στη μάνα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την αγαπάει», έχει δηλώσει ο ηθοποιός για την κόρη του.

Δείτε την παρακάτω στις φωτογραφίες και πείτε μας την γνώμη σας

Δείτε την  kόρη του Μιχάλη Μητρούση!Έγινε 24 χρονών και είναι μια κούκλα Δείτε την  kόρη του Μιχάλη Μητρούση!Έγινε 24 χρονών και είναι μια κούκλα Δείτε την  kόρη του Μιχάλη Μητρούση!Έγινε 24 χρονών και είναι μια κούκλα

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίλιας στο gossip-tv.gr

Close