Δίχρονος ΠΕΘΑΝΕ γιατί δεν τον πήγαιναν στον γιατρό-Η ανατριχιαστική ΦΩΤΟ του μία μέρα πριν

​Τραγικό θάνατο βρήκε το όμορφο αγοράκι που βλέπετε στις φωτογραφίες καθώς η μητέρα του και ο πατριός του δεν μπορούσαν να τα βρουν ώστε να τον πάνε σε γιατρό! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης η 27χρονη μητέρα του έκανε μία τρομερή αποκάλυψη!

1

Σύμφωνα με την Άνι- Μαρί Λι, ο πατριός του παιδιού και σύντροφος της Οσόλιβαν, μία μέρα πριν πεθάνει ο μικρός Μάσον της έστειλε μία φωτογραφία του 2χρονου παιδιού μέσα στον εμετό στο σπίτι τους στη Βρετανία!

2

Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού

Λίγες ώρες αργότερα το ξανθό αγοράκι έκλεισε τα μάτια του για πάντα… Για αυτό το λόγο, το ζευγάρι και ο 17χρονος Ράιαν Ρόμπερτ Μπάρο Χόντσον, που έμενε στο σπίτι τους, κατηγορούνται για το θάνατο του παιδιού.

3

Ο πατριός του

Ο 17χρονος αρνήθηκε σε πολλές περιπτώσεις να πάει το παιδί στον γιατρό όταν του ζητήθηκε, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι δικό του παιδί. Στο δικαστήριο, η μητέρα δήλωσε ότι είχε σκοπό να αφήσει το σύντροφό της, ο οποίος δεν την άφηνε να δει το παιδί της.

4

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η μητέρα, ο πατριός και ο ανήλικος δεν φρόντισαν το παιδί όπως έπρεπε παρά το γεγονός πως ήταν άρρωστο. Οι αναφορές της αστυνομίες αποδίδουν το θάνατο του παιδιού σε φλεγμονή εξαιτίας ρήξης του λεπτού εντέρου.

πηγη:star.gr

Close