ΣΟΚ: Τραγικός θάνατος βρέφους λόγω του φωνικού καύσωνα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το βρέφος που πέθανε στο Διδυμότειχο: Παρουσίαζε εικόνα ακραίας παραμέλησης – Την αδερφή του είχαν καταφάει ποντίκια το 2019

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Έβρος για το μόλις λίγων μηνών βρέφος που έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο Διδυμότειχου την Τρίτη (30/1). Σύμφωνα με πληροφορίες την αδερφή του παιδιού είχαν καταφάει ποντίκια το 2019.

Το μωράκι, έφτασε στην αγκαλιά της μητέρας του στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμότειχου στις 11 το πρωί της Τρίτης νεκρό, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους μήπως καταφέρουν να το επαναφέρουν στη ζωή αλλά μάταια.

Μεσολόγγι  Κατερινόπουλος για δολοφονία Μπάμπη: «Ο κρεοπώλης φοβάται…»

Όπως μεταδίδει το pameevro.gr το μωρό, παρουσίαζε εικόνα ακραίας παραμέλησης και δεν έμοιαζε να είναι τεσσάρων μηνών αλλά μικρότερο. Το βρέφος κατά τις ίδιες πληροφορίες ανήκει στην οικογένεια των Ρομά, που το 2019, είχαν φτάσει ξανά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καθώς το μεγαλύτερο τότε παιδί τους ηλικίας 3,5 ετών το είχαν καταφάει ποντίκια.

Άμεσα τότε αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς του 3,5 έτους παιδιού τους και του 2 ετών αντίστοιχα, με το κοριτσάκι (3,5 ετών) να χρειάζεται σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά σοβαρών τραυμάτων του, τόσο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και από νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας μετέπειτα.

Επίδομα θέρμανσης με ηλεκτρικό ρεύμα: Ποιοι οι δικαιούχοι  Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Ο 22χρονος πατέρας, τότε, ζήτησε συγνώμη για «ό,τι έγινε» και υποστήριξε ότι οι συνθήκες στις οποίες ζούσε το μικρό κοριτσάκι «ήταν ικανοποιητικές». Από την πλευρά της, η 16χρονη τότε μητέρα δικάστηκε από αρμόδιο δικαστήριο, καθώς ήταν ανήλικη σύμφωνα με το newsbeast.gr .

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy – Cool.gr

 

Close