Δίκη Πάτρας: Η απολογία της κατηγορουμένης και οι αιχμές για Πέτρο Κουσουλό και τον Ανδρέα Ηλιάδη

Με την αγόρευση του Αλέξη Κούγια συνεχίζεται  σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της κατηγορουμένης μητέρας  η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κóρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Κούγιας: Πρόκειται περί απάτης και χρειάζεσαι εμείς να το ανακαλύψουμε.

Αυτό που έχει γίνει με τον Ράϊκο είναι μια ψεύτικη παρουσίαση σε όλες τις αρχές. Μόνο και μόνο για να μάθουν το όνομα του. Ο Μπουζιάνης είπε παραπλανήθηκα. Ότι είπε ο Ράικος είπα. Είναι βέβαιο ότι εάν ο εισαγγελέας τα είχε μελετήσει θα είχε παραγγείλει την σύλληψη του Ράικου και όχι της κα κατηγορούμενης.

Κοιτάξτε τι έκανε αυτός ο ανήθικος άνθρωπος. Είναι δυνατόν βρε Ράϊκε ενώ γνωρίζεις που έχεις σπουδάσει από 52 και μετά ως τοξικολόγος ότι απαγορεύεται να δώσεις σε βρέφος κεταμίνη;

Πατρα : Πωλείται το σπίτι που ζούσε η οικογένεια Δασκαλάκη

Έχουν μια φουκαριάρα που την έχουν πατήσει όλοι και αντί με τις γνώσεις του στην επιστήμη να μας πει τι συμβαίνει εδώ προσπαθεί να καταστήσει κατηγορούμενη την κα κατηγορούμενη.

Αντί τις μελέτες του Παίδων να τις χρησιμοποιήσουν η κα Σπηλιοπούλου κα Σαλάπα, έρχεται η κα Βινουέζα αυτή η πραγματική επιστήμονας και εκθέτει την κυρία Σπηλιοπούλου, το νοσοκομείο και όλο το σύστημα.

Η λήψη αίματος από την καρδιά είναι ασφαλής, αλλά πιο αξιόπιστο είναι το περιφερειακό αίμα. Πως είναι δυνατόν να μην γίνεται εξέταση στα ουρά; Τι καθηγητής είναι αυτός; Έρχεσαι μετά από 2 χρόνια και να λες ότι τώρα βρήκα το Ρουκορόνιο. Ρε αθεόφοβε πως το λες αυτό ;

Ανάλογο παράδειγμα ότι παιδί έχει πεθάνει από κεταμίνη δεν έχουμε ακούσει ποτέ.

Για εμάς ο θάνατος επήλθε από επιληπτική κρίση. Οι γιατροί είχαν στο βαλιτσάκι αναζωογόνησης την κεταμίνη όχι η κα κατηγορούμενη. Ποιος την χορήγησε λοιπόν; Ο θεός ;

Δίκη Πάτρας: Έχουμε ένα παιδί που είχε ημερομηνία λήξεως  Ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης

Η κεταμίνη χορηγήθηκε διά της γαστροστομίας. Πως ξεπερνιέται; Που επαληθεύτηκε αυτό ; Το στομάχι είναι κενού περιεχομένου. Έρχεται και την διαψεύδει ο κύριος Μπουζιάνης και η επιστήμη.

Από το στόμα, την μύτη και την γαστροστομία δεν χορηγείται η κεταμίνη αφού ήταν τοποθετημένος φεβλοκαθετήρας. Αυτά δεν μπορούσε να τα προβλέψει ο κύριος Ράικος. Τη συλλογιστική του βουλεύματος το διαψεύδει ο Μπουζιάνης και η ίδια η επιστήμη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος χορήγησης.

Η κεταμινη χορηγήθηκε από την ομάδα ανάνηψης και όχι γαστροστομικά όπως κατηγορείται η κατηγορούμενη. Η ομάδα ανάνηψης από που χορήγησε την ανδρεναλίνη; Η μιδαζολάμη δόθηκε και αυτή . Είχε χορηγηθεί 14/4/21 και 16/4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η κεταμίνη είναι ενδονοσοκομειακό φάρμακο και δεν θεωρείτε δηλητήριο.

Στην διασωλήνωση δεν έδωσαν τίποτα από αναισθητικά; Αυτοί οι άνθρωποι λένε αλήθεια; Ενώ παντού δίνονται ως αναισθητικά; Απλά φοβούνται ότι θα έχουμε ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Φυλακή πρέπει να πάει ο κύριος Ράικος.

Δασκαλάκης

Το καλοκαίρι του 2018 η κα κατηγορούμενη έμαθε ότι ο Δασκαλάκης επί 6 μήνες είχε άλλη σχέση. Ο Δασκαλάκης το παραδέχθηκε και ζήτησε συγχώρεση. Η κα κατηγορούμενη τον συγχώρεσε και δεν «χάλασε» το σπίτι της για χάρη των παιδιών της. Σκέφτηκε τα παιδιά. Για τα παιδιά συνέχισαν. Χάρη των παιδιών καταρράκωσε την γυναικεία προσωπικότητα της. Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά για τον φέρει πίσω.

Δίκη Πάτρα :Ο χαμός της Τζωρτζίνας με στοιχειώνει -Και όντως, γιατί η ίδια τον προκάλεσε

Είναι μοναδική εξαίρεση στο κόσμο. Δηλαδή σκέφτηκε «εάν σκοτώσω τα παιδιά θα γυρίσει σε εμένα; Όταν φεύγουν τα παιδιά από την ζωή μας;» Αμέσως μετά από αυτό το περιστατικό εργάστηκε στα καράβια μαζί με τον πατριό της κατηγορούμενης. Έφυγε από εκεί και έπιασε δουλειά σε παγοποιείο επικαλούμενος πως δεν μπορούσε να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά του. Όχι μακριά από την κατηγορούμενη, αλλά για τα παιδιά και η κα κατηγορούμενη σκέφτηκε να τα σκοτώσει;

Στη Μαλένα η κατηγορούμενη έπεσε ψυχολογικά. Όταν έχασαν την Μαλένα και την Ίριδα ήταν ενωμένοι.

Έβαλε την Τζωρτζίνα να πει εγώ και ο μπαμπάς ήμαστε δυνατοί πρέπει να γίνεις και εσύ. Η Τζωρτζίνα έβλεπε μια μαμά μέσα στην θλίψη. Ο Δασκαλάκης είπε μην την βλέπετε εδώ το βράδυ κλαίει συνεχώς.

Ο Μάνος δεν μπορούσε να αντιληφθεί το πόνο που είχε η κατηγορούμενη και της ζήτησε να χωρίσουν. Η μάνα πονούσε και ο άλλος ο κλαρινογαμπρός ήθελε να φτιάξει ένα χαρούμενο περιβάλλον. Η κα κατηγορούμενη που δεν έδωσε κανένα δικαίωμα σε κανέναν και πουθενά είναι η δολοφόνος. Ήταν επηρεασμένος από τους φίλους του και τους συμπαίκτες του οι οποίοι ήθελαν να τον απομακρύνουν από την οικογένεια του για να ζήσει την ζωή του.

Έκανε παιδί για φύγει η θλίψη από το σπίτι. Τελικά σκότωνε παιδιά για να κρατήσει τον Μανό ή έκανε παιδιά για μα κρατήσει τον Μάνο;

Δίκη Πάτρα: Οι αντιφάσεις της κατηγορούμενης μητέρας και η αγόρευση

Με την γέννηση της Ίριδας η συμβίωση ήταν αρμονική χωρίς προβλήματα και φανταστείτε το τι χαρά υπήρχε στο σπίτι. Δεν σκότωσε το παιδί της διπλανής πόρτας, με βάση το κατηγορητήριο, σκότωσε τα δικά της παιδιά.

Η κυρία κατηγορούμενη γνώρισε τον ξάδερφο της μέσω της στενής της φίλης, Γιάννη Παρίσση, με τον οποίο είχε μεμονωμένη και εφήμερη συνεύρεση καθώς ήταν παραμελημένη και πεσμένη ψυχολογικά.

το κείμενο ανανεώνεται

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy – Cool.gr

Με πληροφορίες απο το ereportaz.gr

 

Close