Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του

Το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Σήμερα έγινε η κηδεία της στο νεκροταφείο Φαλήρου, και πολλοί συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρόν για να συνοδεύσουν τη θανούσα στην τελευταία της κατοικία, και για να συμπαρασταθούν στον γνωστό παρουσιαστή.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν συντετριμμένος με την απώλεια της μητέρας του, ενώ να θυμηθούμε πως πριν από λίγους μήνες έχασε και τον πατέρα του.

Κοντά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έσπευσαν να βρεθούν και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, με τους οποίους έχει επικοινωνία. Ανάμεσα τους η στενή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Δείτε επίσης Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έμεινε κυριολεκτικά μισή μέσα σε 2 μήνες (εικόνες)

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το τελευταίο αντίο στην κηδεία της μητέρας του

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Δείτε όλα μας τα άρθρα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Close