ΔΕΙΤΕ πώς αντέδρασε η Μενεγάκη όταν την ρώτησαν αν θα κάνει πέμπτο παιδί!

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί ρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιος προσέχει τα τέσσερα που ήδη έχει, όταν εκείνη δεν είναι στο σπίτι!

Συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, η παρουσιάστρια πήγε, το βράδυ της Πέμπτης, στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου.

«Φαντάζομαι ότι φαντάζεστε ποιος έχει μείνει με τα παιδιά στο σπίτι. Είμαστε μεγάλη οικογένεια», απάντησε η Ελένη σε σχετική ερώτηση, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια απέφυγε να απαντήσει αν θα κάνει Χριστούγεννα στην Άνδρο, ενώ, όταν την ρώτησαν για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μαμά, είπε γελώντας: «ο Χριστός και η Παναγία! Τι ερώτηση είναι αυτή; Το λες σε μια γυναίκα που έχει τέσσερα παιδιά, όχι σε μια γυναίκα που περιμένει το πρώτο!».

Τέλος, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι σιγά – σιγά η ελληνική κοινωνία ετοιμάζεται να δεχθεί την διαφορετικότητα, ενώ συμβούλευσε τους γονείς που τα παιδιά τους έχουν κάνει μια επιλογή μη αναμενόμενη «να προσπαθήσουν να δουν μέσα από τα μάτια των παιδιών τους. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο, αλλά αυτό νομίζω πρέπει να κάνουν».

πηγή

 

Close