Δολοφονία ψυχολόγου: Ομολόγησαν ότι τον σκότωσαν οι 2 Ινδοί- Όσα υποστήριξαν (Βίντεο)

Δολοφονία 58χρονου ψυχολόγου: Ομολόγησαν ότι τον σκότωσαν οι 2 Ινδοί- Όσα υποστήριξαν (Βίντεο)

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Οι 2 συλληφθέντες για τον θάνατο του 58χρονου ψυχολόγου από την Αργολίδα, φέρεται πως ομολόγησαν το έγκλημα τους και υπέδειξαν το σημείο που βρισκόταν η σορός.

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 58χρονου ψυχολόγου από το Ναύπλιο, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί πριν από μία εβδομάδα, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άνδρες ινδικής καταγωγής, ηλικίας 20 και 24 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχαν αποκρύψει τη σορό του θύματος.

Τον τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν την Κυριακή 2 Αυγούστου σε περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Η εξαφάνιση του 59χρονου είχε δηλωθεί το βράδυ της 25ης Ιουλίου από συγγενικό του πρόσωπο. Από την πολύμηνη αξιολόγηση των στοιχείων και των ευρημάτων προέκυψε ότι το βράδυ της 24ης Ιουλίου οι δύο κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν στο όχημα του θύματος και μετέβησαν σε περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων. Εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία, τον ακινητοποίησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο.

Δείτε ακόμηΠέθανε σπουδαίος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής

Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό του, το οποίο εγκατέλειψαν αργότερα σε λόφο κοντά στην περιοχή όπου διέμεναν.

Viral άρθρα