ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ της αδελφής του 20χρονου φοιτητή που εξαφανίστηκε! ΒΙΝΤΕΟ
 

Δραματική έκκληση για βοήθεια απηύθυνε την Δευτέρα μέσω της «Νέας Τηλεόρασης Κρήτης» η 19χρονη αδελφή του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα Γιάννενα.

Η εξαφάνιση του ρεθυμνιώτη φοιτητή -που σπουδάζει στη γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων- δηλώθηκε από την πρώτη στιγμή στις αστυνομικές αρχές της περιοχής, ενώ κατόπιν εισαγγελικής εντολής εκδόθηκε και “silver alert”. Μέχρι στιγμής πάντως οι έρευνες των αρχών σε Γιάννενα και Ρέθυμνο είναι χωρίς αποτέλεσμα….

Συγκινημένη η 19χρονη Ελένη Γιακουμάκη κάνει έκκληση για τον αδελφό της, Βαγγέλη. Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή του δεν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Στο σπίτι της οικογένειας στους Αρμένους Ρεθύμνου όλοι είναι αναστατωμένοι. Συγγενείς και φίλοι που βρίσκονται κοντά τους αυτές τις δύσκολες ώρες, κρέμονται από το τηλέφωνο περιμένοντας να ακούσουν κάποιο νέο.

Η επικοινωνία της οικογένειας με τον 20χρονο φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, σταμάτησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Η μητέρα του μετέβη εσπευσμένα στα Γιάννενα, μαζί με άλλα συγγενικά της πρόσωπα, ενώ την ίδια ημέρα δηλώθηκε και η εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων και εκ τότε ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Ο Ρεθυμνιώτης φοιτητής φεύγοντας άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας που διέμενε, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ έπειτα από εισαγγελική εντολή εκδόθηκε και silver alert!

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, φούτερ ζακέτα σκούρα μπλε με κουκούλα και με στάμπα “ITALIA”. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έχει ύψος 1,80, καστανά μάτια και βάρος κανονικό.

Η είδηση της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή κοινωνία των Αρμένων. Όλοι μιλούν για ένα καλοσυνάτο και πρόσχαρο παιδί και εύχονται να λήξει σύντομα και με αίσιο τρόπο το μαρτύριο της οικογένειας.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές Ιωαννίνων έκαναν σήμα σ’ όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας για να γίνουν έλεγχοι σε αεροδρόμια και λιμάνι.

Οι άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, προχώρησαν σε έρευνες στα λιμάνια του νομού, αλλά και σε άλλα πιθανά σημεία στα οποία ενδεχομένως να είχε μεταβεί, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή.

πηγη

Close