Δραματική αυλαία στην περιπέτεια του 2χρονου στα Κ.Βούρλα

Ψυχικά διαταραγμένο βρήκαν δυο ψυχίατροι τον 39χρονο δικηγόρο που βρέθηκε νύχτα να περιφέρεται με τον 2χρονο γιο του ημίγυμνο και με υποθερμία στα Κ. Βούρλα.

Ο άνδρας οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί. Στην απόφαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας για τον εγκλεισμό του, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η γνωμάτευση της ιατροδικαστή που εξέτασε το αγοράκι.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους μώλωπες και τις εκδορές που έφερε το παιδί όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας και την υποθερμία που διέγνωσαν οι γιατροί, η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση διαπίστωσε ότι έφερε και σημάδια από καψίματα στις πατούσες του!

Τα εγκαύματα είχαν προκληθεί από πούρο, το οποίο συνηθίζει να καπνίζει ο 39χρονος δικηγόρος! Στις ερωτήσεις των γιατρών που περιποιήθηκαν το παιδί, ο πατέρας ισχυριζόταν ότι πήγαν μαζί μια βόλτα στο χωριό Καρυά κοντά στα Καμένα Βούρλα, όταν η έγκυος στον τρίτο μήνα μητέρα του έπεσε για ύπνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, αλλά δεν θυμόταν τι ακριβώς συνέβη…

Δέιτε περισσότερα στο apithano.gr

Close