Δύο χρόνια μετά το χαμό του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα ερωτεύεται ξανά!

Ο θάνατος του Στάθη Ψάλτη πριν από δύο χρόνια είχε στιγματίσει όλο το πανελλήνιο, και κυρίως την σύζυγό του Χριστίνα, η οποία ήταν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα που ο ίδιος πάλευε με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις στα ΚΕΠ για επίδομα εως 1.000 ευρώ και κοινωνικό τουρισμό

Η ίδια θρήνησε για τον χαμό του και μάλιστα μετά τον θάνατό του αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να μη δίνει λαβές για σχόλια. Η ζωή της, ήταν σκοτεινή και γεμάτη θλίψη καθώς και εκείνη είχε χάσει το στήριγμά της. Όχι όμως πια. Ο έρωτας, έκανε τη ζωή της να αποκτήσει και πάλι φως και η ίδια χαμογελά ξανά, σύμφωνα με το gossip-tv.gr.

Στο πλευρό της πλέον, σύμφωνα με τη Realnews έχει ξανά ένα στήριγμα, αυτή τη φορά μακριά από τα λαμπερά φώτα του χώρου της υποκριτικής. Αθόρυβα, όπως έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια, απολαμβάνει ξανά την ευτυχία και μπορεί να χαίρεται και πάλι την καθημερινότητά της στο πλευρό ενός νέου άνδρα.

Δείτε επίσης Κώστας Ευριπιώτης: Το αδημοσίευτο βίντεο 3 μέρες μετά το θάνατό του και το αντίο που θα σας κάνει να δακρύσετε

Η Χριστίνα, δύο χρόνια μετά τον χαμό του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη, λοιπόν, διατηρεί τρυφερή σχέση με τον Αντώνη, ο οποίος ασχολείται με τον χώρο της εστίασης.
Δύο χρόνια μετά το χαμό του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα ερωτεύεται ξανά!

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close