Κρίσιμες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη! Η μάχη με τον καρκίνο και η νοσηλεία του σε νοσοκομείο

Ο θάνατος του Κώστα Ευριπιώτη που πάλευε με τον καρκίνο, συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο, καθώς ο ίδιος αποτελούσε αγαπημένος ηθοποιός και φίλος για πολλούς.

Τόσο συγγενείς και φίλοι, όσο και όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε στη θλιψη με το χαμό του ηθοποιού. Τα μηνύματα με αντίο είναι ατελείωτα δείχνοντας πόσο αγαπητός ήταν και πόσο στιγμάτισε η απουσία του.

Ανάμεσα σε αυτά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στην παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».Ο ηθοποιός δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ένα βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη να τραγούδα, ένα βίντεο που για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το gossip-tv.gr.

Δείτε επίσης ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις στα ΚΕΠ για επίδομα εως 1.000 ευρώ και κοινωνικό τουρισμό

«Αντίο ρε Κώστα !!!! Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι !!!!!3 χρόνια στο ίδιο καμαρίνι να μιλάμε ασταμάτητα για τα πάντα (80% εσυ μιλούσες βέβαια)
Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει σε αυτή τη χώρα έβγαινες στη σκηνή και χωρίς να μιλήσεις είχες τον κόσμο μαζί σου !!!

Κώστας Ευριπιώτης: Το αδημοσίευτο βίντεο 3 μέρες μετά το θάνατό του και το αντίο που θα σας κάνει να δακρύσετε

Σε θυμάμαι να μου δείχνεις με χαρά τα τατουάζ που είχες κάνει για τα παιδιά σου και να περιγράφεις τα πάντα με τέτοια ενέργεια που εγώ δεν είχα ούτε όταν ήμουν 10 χρόνων !!!
Α ρε Κωσταρα ήσουν ένας Άντρας Έτοιμος Για Όλα !!!
Καλο ταξίδι φίλε !!!!!!!!!!!!!!!??????», ήταν το μήνυμα που συνόδεψε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Με πληροφορίες από το gossip-tv.gr

Close