Έχουμε ξεφύγει : Η απάντηση του σχολείου σε εκφοβισμό μαθήτριας – Εντάξει δε την χτύπησε κιόλας

Τεράστιες διαστάσεις  έχουν λάβει τα περιστατικά βίας και εκφοβισμού σε  σχολεία . Μήνυση κατά των κòριτσιών που ξυλοκόπησαν την 15χρονη  απο την μητέρα της .

«Ήταν η ώρα που έφευγε το παιδί, που σχολούσε, είδε έναν τσακωμό και πήγε να μπει μπροστά να προστατεύσει την άλλη κοπέλα, και βρέθηκε να της επιτίθεται λεκτικά. Δεν είχαμε συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορές, έφυγε και πήγε στο σπίτι. Όταν στο σχόλασμα μιλήσαμε για το πώς πέρασε την ημέρα της, δεν ήθελε να μου μιλήσει, έκλαιγε και μου έλεγε ότι έγινε κάτι κακό. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε, ήμουν και στο γραφείο μου» είπε αρχικά η κυρία Κατερίνα και συνέχισε:

«Μετά από 2-3 ώρες μου το είπε, μόνη της μου είπε ότι εάν πάω στο σχολείο δεν θα βγάλω άκρη, γιατί έχουν γίνει αυτά τα περιστατικά και η κοπέλα που συμμετείχε στον τσακωμό είναι λίγο ζόρικη, δεν καταλαβαίνει και αν καταλάβει ότι μου το είπε θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα».

Δείτε επίσης : Φρίκη : Σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων στο Πέραμα βι@ζε ο Ιρακινός το 6χρονο παιδί

«”Εντάξει δεν την χτύπησε κιόλας”»

Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα πήγε στην διευθύντρια του σχολείου την επόμενη ημέρα σύμφωνα με το newsbreak.gr . «Ήταν παρών και ένας σχολικός σύμβουλος και η υπεύθυνη του τμήματός μας. Είπα το περιστατικό, μου είπαν ότι αυτά τα δύο κορίτσια δημιουργούν προβλήματα» περιέγραψε η μητέρα της μαθήτριας και κατέληξε κάνοντας λόγο για σοκαριστική απάντηση από την πλευρά του σχολείου:

Δείτε επίσης : Θεσσαλονίκη : Ακρωτηριασμός μαθητή σε σχολείο

«Με ρώτησαν αν χτύπησαν την κόρη μου και είπα όχι αλλά και ο λεκτικός εκφοβισμός είναι το ίδιο. Μου απάντησαν ”εντάξει δε τη χτύπησε κιόλας”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close