Εφιάλτης για 25χρονη στη Χαλκίδα:  Την βίαζε επι 14 μέρες κρατώντας την όμηρο στο σπίτι του

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 25χρονη στην Χαλκίδα, καθώς για 14 ημέρες την κρατούσε όμηρο και την βίαζε  άντρας βουλγαρικής καταγωγής. 

Ακόμη ένα περιστατικό βιασμού σημειώθηκε στην καρδιά της Χαλκίδας και συγκεκριμένα μέσα σε ένα διαμέρισμα καθώς, μια 25χρονη ήταν όμηρος ενός ατόμου, για δεκατέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το  evima.gr ,Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος Βουλγαρικής Καταγωγής,  την κρατούσε για δεκατέσσερις ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζαν.

Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber, όπου την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου στην Χαλκίδα.

Δείτε ακόμη: Σύγχρονό Κωσταλέξι στα Δωδεκάνησα: Κλείδωνε τη γυναίκα του, την κακοποιούσε και την ανάγκαζε σε συνουσία με τον σκύλο

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο evima,gr, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει το 100.

 

Οι αστυνομικοί αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.

Close