Έφυγε από τη ζωή ο πατήρ Στυλιανός ο θετός πατέρας της Έλενας Φραντζή

Έφυγε από τη ζωή ο πατήρ Στυλιανός, ο θετός πατέρας της Έλενας Φραντζή που την κακοποιούσε. Η ιστορία της Έλενας που είχε αυτοκτονήσει γιατί δεν άντεχε την κακοποίηση  είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Έφυγε από τη ζωή ο πατήρ Στυλιανός ο θετός πατέρας της Έλενας Φραντζή

Δείτε ακόμα: Φονική ληστεία στην Ξάνθη : Aνέβασαν βίντεο στο TikTok μετά τη δολοφονία

Έφυγε από τη ζωή ο πατήρ Στυλιανός, ο οποίος είχε καθαιρεθεί στις 18 Απριλίου του 2018 από την Ιερά Σύνοδο έπειτα από το σάλο που ξέσπασε με αφορμή το θάνατο της Έλενας Φραντζή η οποία τελικά δεν άντεξε τον πόνο και έβαλε τέλος στη ζωή της μην έχοντας βρει δικαίωση για όσα είχε καταγγείλει ήδη απ’ την ηλικία των 10 ετών.

Όπως πληροφορούμαστε έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Φραντζή στα 10 της χρόνια κατήγγειλε πως την κακοποιούσε σεξουαλικά ο θετός πατέρας της, ο ιερέας Στυλιανός. Τότε ο φάκελος είχε μπει στο αρχείο, μέχρι η Έλενα να φθάσει στα 20 και με τη βοήθεια ψυχολόγων, φίλων και ενός δικηγόρου, να καταγγείλει την κακοποίηση.

Ο πατήρ Στυλιανός οδηγήθηκε στο δικαστήριο και καταδικάσθηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση. Ο ιερέας αποφυλακίστηκε και είχε πάλι επαφές με παιδιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το συγκεκριμένο γεγονός έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή της Έλενας Φραντζή αφού μετά την αποφυλάκιση του ιερέα άφησε τις σπουδές της και κλείστηκε στον εαυτό της.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1970, όταν η γιαγιά της Έλενας δολοφονήθηκε από τον παππού της μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Αργότερα, ένα από τα παιδιά της οικογένειας, απέκτησε μία κόρη, την Έλενα η οποία δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, καθώς η μητέρα της αντιμετώπιζε πρόβλημα με εξαρτήσεις. Ο θετός της πατέρας, ιερέας σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Δείτε ακόμα: Τρίκαλα : 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικη

Σε ηλικία μόλις 10 ετών η Έλενα κατήγγειλε το περιστατικό στο Γραφείο Ευημερίας, ωστόσο κανείς δεν την πίστεψε.

Σε ηλικία 20 ετών σύμφωνα με omegalive.com.cy αποφάσισε να μιλήσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του θετού της πατέρα. Το δικαστήριο με απόφασή του, καταδίκασε τον ιερέα σε μόλις δύο χρόνια φυλάκιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close