Ιωάννινα-μητέρα-αποπειράθηκε-να-αυτοκτονήσει-σε-ΚΕΠ-

Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής του γνωστού Volare σε ηλικία 79 ετών 

Θλίψη στο χώρο της μουσικής προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Bobby Rydell ο οποίος έγινε διάσημος για το τραγούδι του Volare.

Σύμφωνα με το Variety ο τραγουδιστής, ο οποίος θα είχε γενέθλια στις 26 Απριλίου, πέθανε σε ηλικία 79 ετών με την αιτία θανάτου του να είναι η πνευμονία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του οι επιπλοκές που του προκάλεσε η πνευμονία δεν σχετίζονται με τον κορονοϊο

Δείτε επίσης : Εορτολόγιο: Γιορτή Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Εκτός από το Volare ο Bobby Rydell ήταν γνωστός και για το τραγούδι Wild One ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Ann-Margret, Dick Van Dyke και Janet Leigh στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Bye Bye Birdie.

 

Ο Bobby Rydell, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Robert Ridarelli, κατάφερε να δει το πρώτο του τραγούδι στο Billboard 100 το 1959 ενώ μέχρι το τέλος της καριέρας του είδε άλλες 34 ερμηνείες του να συμπεριλαμβάνονται στα 100 καλύτερα τραγούδια της συγκεκριμένης λίστας με τις πωλήσεις των δίσκων του να φτάνουν τα 25 εκατομμύρια.

Δείτε επίσης : Ανακαλούνται αυγά Kinder μετά από κρούσματα σαλμονέλας

Ο Rydell είχε υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση το 2012 σύμφωνα με το newsbomb.gr  ενώ ο ίδιος είχε εξελιχθεί σε μεγάλο υποστηρικτή των μεταμοσχεύσεων βοηθώντας μη κυβερνητικές οργανώσεις που στήριζαν οικογένειες που αναζητούσαν μοσχεύματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close