Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από την ζωή, ,  δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Νάσος Νασόπουλος ήταν από την Πάτρα. Εργάστηκε σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας. Ήταν και εμπνευστής της ιστιοσελίδας The Best.

Δείτε επίσης : Παύλος Χαϊκάλης: Δεν ακυρώνω τα λεγόμενα της Ηλιάνας Αραβή. Ήμουν ερωτευμένος

Μέσω της συγκεκριμένης ιστιοσελίδας ο Νάσος Νασόπουλος ,επικοινωνούσε ανταλλάσσοντας εμπειρίες με άλλους συμπάσχοντες του. Ακόμη ο Νάσος Νασόπουλος είχε διατελέσει city manager στην Πάτρα, στου Ολυμπιακους  Αγώνες του 2004.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ, με αφορμή τον θάνατο του Νάσου Νασόπουλου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος

«Ο Νάσος Νασόπουλος ήταν πιστός στους κανόνες και στην ηθική της δημοσιογραφίας, υπηρέτησε απαρέγκλιτα τις αρχές του λειτουργήματος και διακόνησε σε σύγχρονους και νεότερους, τις θεμελιώδεις αξίες της δημοσιογραφίας.

Χαρακτηριστικό του ήθους, του πνεύματος και του αλτρουϊσμού που πάντα τον διέκρινε, είναι το γεγονός ότι ενώ αντιμετώπιζε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλάνιζε, κύριο μέλημά του παρέμενε η καθημερινή ενημέρωση για όλους-ως ημερολόγιο -μέσα από την ιστοσελίδα The Best.gr, περιγράφοντας τη μάχη που έδινε.

Δεν φοβήθηκε! Μέχρι και τη τελευταία στιγμή που οι δυνάμεις του επέτρεπαν ήταν δημοσιογράφος! Με ανέσπερο σεβασμό, στον άνθρωπο, τον δημοσιογράφο, τον συνάδελφο, Νάσο σε αποχαιρετούμε και δεν θα σε ξεχάσουμε».

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισημαίνει ότι «ο Νάσος Νασόπουλος υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την δημοσιογραφία αναδεικνύοντας, με την πένα του, ζητήματα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής». Παράλληλα, συνεχίζει, «ασχολήθηκε με την πόλη και κατέγραψε την προσφορά του σε αυτήν από θέσεις ευθύνης, ενώ υπήρξε μαχητής της ζωής μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Ακόμη, ο δήμαρχος Πατρέων ανέφερε για τον Νάσο Νασόπουλο: «είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του σε πάρα πολλές περιπτώσεις και να διακρίνω σε αυτόν το ήθος, την σεμνότητα, την εργατικότητα, την κατάρτισή του, που εκφράστηκαν και στη διαμόρφωση του φακέλου για τη διεκδίκηση από την Πάτρα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close