Έγκλημά Ρόδο:Εκδικητικός και εμμονικός ο 40χρονος σύμφωνα με τις πρώην συντρόφους του- Απίστευτα περιστατικά

Εκδικητικός και εμμονικός ο 40χρονος  γυναικοκτόνος που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Ντόρας, σύμφωνα με τις πρώην συντρόφους του. Απίστευτα περιστατικά εξομολογούνται.

Βίαιη συμπεριφορά απέναντι στις συντρόφους του φαίνεται να είχε ο 40χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ την 31χρονη Δώρα στη Ρόδο, πυροβολώντας την με την κυνηγετική καραμπίνα του.

Δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν ο Κώστας Μοίρας, δέχτηκαν επιθέσεις και απειλές, ενώ αναγκάστηκαν να προσφύγουν στις αρχές προκειμένου να απαλλαγούν από τον 40χρονο.

Μια 41χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία υπήρξε μάλιστα και συμμαθήτρια του δράστη, σύναψε σχέση μαζί του μετά το διαζύγιό της. Η γυναίκα δεν φανταζόταν ότι ο 40χρονος θα μεταμορφωθεί σε έναν άνθρωπο που θα έφτανε στο σημείο να την απειλεί και να την εκβιάζει, καθώς ο ίδιος ήταν πολύ διαφορετικός το πρώτο διάστημα της σχέσης του. Ωστόσο σύντομα, ο 40χρονος έγινε φορτικός και η ίδια του ζήτησε να πάψουν τον δεσμό τους.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την 41χρονη γυναίκα, ο δράστης ξεκίνησε να εκβιάζει την πρώην σύντροφό του, ενώ έφτασε στο σημείο να την απειλεί μαζί με έναν μπράβο στον χώρο εργασίας της, ενώ την εκβίαζε ότι θα δείξει φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές στα παιδιά της!

Εκβιασμοί και… μπράβοι

«Ο 40χρονος είχε υποκλέψει φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο της πελάτισσας μου στις οποίες αποτυπώνονταν προσωπικές τους στιγμές. Στη συνέχεια το έσπασε σκόπιμα για να μην το καταλάβει η πελάτισσα μου και της αγόρασε καινούργιο. Μάλιστα ήταν και συμμαθητές στο σχολείο. Όταν χώρισαν ξεκίνησε τους εκβιασμούς. Την απειλούσε ότι εάν δεν τα ξαναβρούν θα δείξει τις φωτογραφίες στα τρία παιδία της. Εκτός από αυτό την είχε επισκεφτεί στη δουλειά της μαζί με μπράβο, ενώ είχε ρίξει στο ρεζερβουάρ της βενζίνης του αυτοκινήτου της ζάχαρή. Παράλληλα η πελάτισσα μου υποψιάζεται ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα με την οποία παρακολουθούσε κάθε κίνηση της» ανέφερε στο newsit.gr, o δικηγόρος της 41χρονης, Βασίλης Μπέης.

Δείτε ακόμη Το Βρέφος που γεννήθηκε μόλις 600 γραμμάρια και διατηρήθηκε ζωντανό σε σακούλακι για σάντουιτς αψήφησε τις πιθανότητες και ξεκινά το σχολείο

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε και μια γυναίκα δέκα χρόνια μικρότερή του η οποία τον παντρεύτηκε. Μετά το ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια κυνηγιού όπου έχασε το 60- 70% της όρασης του από το ένα μάτι, ο δράστης έγινε βίαιος και είχε επιθετική συμπεριφορά. Τότε η σύζυγός του αποφάσισε να τον χωρίσει, με τον ίδιο να την απειλεί με όπλο ότι θα την σκοτώσει. Η σύζυγός του προσέφυγε στις αρχές και ο 40χρονος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία, ενώ κατατέθηκαν σε βάρος του και ασφαλιστικά μέτρα. Παρά τις δικαστικές αποφάσεις, ο δράστης εξακολουθούσε να την απειλεί για το επόμενα δύο χρόνια.

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Το προφίλ του δράστη της στυγερής δολοφονίας

Επιθετικός, προσβλητικός και εξαιρετικά επικίνδυνος ήταν ο 42χρονος δολοφόνος της 31χρονης Ντόρας που έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς του στη Ρόδο.

Ο δράστης ήταν ένα άτομο που γινόταν πραγματικός εφιάλτης για όσες γυναίκες είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο του.

Απήγαγε γυναίκα & την απειλούσε με καραμπίνα
Τον Ιούλιο του 2013 ο 42χρονος δολοφόνος με την απειλή καραμπίνας είχε απαγάγει μέσα από το σπίτι της στην περιοχή Κοσκινού την πρώην σύζυγό του. Τότε, σημαδεύοντας την με το όπλο την ανάγκασε να περάσει το βράδυ μαζί του σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι.

Την επόμενη ημέρα που η γυναικά κατάφερε να ξεφύγει, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του. Μόλις ο 42χρονος ενημερώθηκε, πήγε οπλισμένος στο σπίτι της, όμως η πρώην σύζυγός του σώθηκε από την επέμβαση υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι.

Ένα ακόμη θύμα του δολοφόνου της Ντόρας ήταν μια 40χρονη η οποία υποψιαζόταν πως την παρακολουθούσε μέσω καμερών που είχε τοποθετήσει.

Μάλιστα, την απειλούσε πως θα δείξει στα ανήλικα παιδιά της φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές εάν τον χώριζε.

Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει εναντίον του με αίτημα να του απαγορευτεί να την πλησιάζει σε λιγότερα από 500 μέτρα.

Η 32χρονη Ντόρα ήρθε και εκείνη αντιμέτωπη με αυτή την επιθετική συμπεριφορά του και πάρα το γεγονός ότι τον απέμακρυνε από τη ζωή της δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα χεριά του.

Close