Βρέφος γεννήθηκε μόλις 600 γρ. πλέον είναι 4 χρονών και πάει πρώτη φορά σχολείο

Darcey Clegg: Το Βρέφος γεννήθηκε μόλις 600 γρ. πλέον είναι 4 χρονών και πάει πρώτη φορά σχολείο. Μία μικρή μαχήτρια που μας συγκίνησε!

Τελευταία διαβάζουμε συνεχώς για παιδιά που είναι μαχητές από μικρά και τα καταφέρνουν όπως τα παιδιά σιαμαία που κατάφεραν μετά από μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση να κοιταχτούν για πρώτη φορά. 

Σήμερα λοιπόν μάθαμε για ένα βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε μόλις 600 γρ. Κι όμως μετά από μία δυνατή μάχη κατάφερε να επιβιώσει. Έφτασε 4 ετών και ετοιμάζεται να πάει για πρώτη φορά στο σχολείο. Σίγουρα λοιπόν είναι μία ιστορία που συγκινεί. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Το παιδι της σημερινής μας ιστορία σήμερα είναι 4 ετών, ονομάζεται Darcey Clegg και γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου. Το παιδί γεννήθηκε με μία επείγουσα καισαρική τομή 3 μήνες πριν και ζύγιζε μόλις 600 γρ. Το παιδί έπρεπε να παλέψει για την ζωή του αλλά η δύναμη που έδειξε είναι αξιοθαύμαστη!

Η εγκυμοσύνη της μαμάς που ονομάζεται Grill ήταν ομαλή μέχρι που μία συνηθισμένη εξέταση στις 28 εβδομάδες, αποκάλυψε ότι υπήρχε κάποια ανωμαλία στον πλακούντα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το βρέφος να μην αιματώνεται σωστά.

Βρέφος-γεννήθηκε-μόλις-600 γρ.-πλέον-είναι-4-χρονών-και-πάει-πρώτη-φορά-σχολείο-

«Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό. Το κοριτσάκι μας μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών για να τη βοηθήσει να επιβιώσει τους κρίσιμους μήνες.

Δείτε ακόμα Γεννήθηκε χωρίς μήτρα αλλά έγινε μαμά με παρένθετη μητέρα

Έκανε πολλές μεταγγίσεις αίματος και πήρε χρόνος μέχρι να δυναμώσει αρκετά και να επιστρέψει σπίτι. Οι γιατροί δεν μας έδιναν ελπίδες, αλλά η μικρή μας τα κατάφερε!» λέει συγκινημένη η μητέρα της.

Από τότε οι γονείς της δεν είχαν πολλές ελπίδες. Όλα έδειχναν ότι  μικρή δε θα μεγάλωνε όπως τα περισσότερα παιδιά ενώ οι γιατροί ταυτόχρονα τους προετοίμαζαν για το χειρότερο πριν το παιδί φτάσει στην ηλικία που θα πήγαινε στο σχολείο.

Βρέφος γεννήθηκε μόλις 600 γρ. πλέον είναι 4 χρονών και πάει πρώτη φορά σχολείο Βρέφος γεννήθηκε μόλις 600 γρ. πλέον είναι 4 χρονών και πάει πρώτη φορά σχολείο

Όμως η μικρή μας μαχήτρια τους έβγαλε όλους ψεύτες. Σήμερα είναι 4 ετών και είναι ένα υγιέστατο παιδί που ξεκίνησε το σχολείο. Οι γονείς της και οι γιατροί που συνεχίζουν και την παρακολουθούν είναι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την δύναμή της.

All photos via: The Sun

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close