Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες ανατριχιαστικές εξελίξεις και ανατροπές από τον Αλέξη Κούγια! «Και στο νοσοκομείο να την πήγαιναν...» (Βίντεο)

Αποκαλύψεις βόμβα!

Νέες ανατριχιαστικές εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο.

Ο Αλέξης Κούγιας σήμερα μιλώντας στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή σήμερα του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου έδωσε νέα συγκλονιστικά στοιχεία που αληθινά σοκάρουν.

Δείτε ακόμα: Όλες οι ημερομηνίες για επιδόματα, συντάξεις και αναδρομικά

Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε στον αέρα της εκπομπής ότι διαβάζοντας την ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται ξεκάθαρα,από ότι κατάλαβε και εκείνος,ότι το κορίτσι ότι και να γινόταν και στο νοσοκομείο να πήγαινε στο τέλος θα κατέληγε!

Ήταν τόσο βάναυσα τα χτυπήματα στην φοιτήτρια Που όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας δεν υπήρχε περίπτωση το κορίτσι να ζούσε!

Δείτε ακόμα: Αυτή η18χρονη έγκυος γυναίκα διαγνώστηκε με επιθετική λευχαιμία και αποφάσισε να ζήσει το μωρό της και να πεθάνει η ίδια

Μίλησε για μία κοπέλα 1.80 μια εντυπωσιακή κοπέλα που όπως είπε ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας συγκλονίστηκε από την σκληρότητα το χτυπημάτων και από το δέσιμο των ποδιών της κοπέλας την ώρα από την έριχναν στη θάλασσα. Είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Σκάι ότι η κοπέλα όταν έπεσε στη θάλασσα είχε τις αισθήσεις της και ζητούσε βοήθεια.

Πηγή: youweekly
Close