Βόλος: Νιόπαντρο ζευγάρι άλλαξαν θέσεις στο λεωφορείο και έσωσαν την ζωή τους

Από θαύμα έζησε το νιόπαντρο ζευγάρι από το Βόλο το οποίο άλλαξε θέσεις την τελευταία στιγμή στο λεοφωρείο και σώθηκε από θαύμα

Από θαύμα σώθηκε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το Βόλο, που αποφάσισε να κάνει το γαμήλιο ταξίδι του στη Ρουμανία φέτος τα Χριστούγεννα. Όπως αποδείχθηκε το ζευγάρι είχε άγιο, κι αυτό γιατί άλλαξαν θέσεις στο μοιραίο λεωφορείο, που συγκρούστηκε με μεταλλική αψίδα, έχοντας ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 53χρονου και των τραυματισμό επιβατών, και γλίτωσαν από θαύμα.

Η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος, αρχικά είχαν καθίσει στις μεσαίες θέσεις του λεωφορείου, ωστόσο η επιμονή μιας γυναίκας, που ταξίδευε μαζί με την κόρη της, τους ανάγκασε να αλλάξουν θέση και να μεταφερθούν στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Δείτε ακόμη Δεν έχει ξανασυμβεί ΠΟΤΕ στην ιστορία ο καιρός της Φετινής Πρωτοχρονιας-Τί φόβοι υπάρχουν

«Επειδή η θέση μας δεν ήταν αυτή που καθόμασταν, μας μετέφεραν και μας έφεραν μπροστά, ήμασταν τυχεροί γιατί καθόμασταν ακριβώς εκεί όπου χτύπησε μια κυρία με την κόρη της» αναφέρει ο Κωνσταντίνος μιλώντας στο T-live.

«Ακατάλληλος οδηγός ήταν, άπειρος ήταν αλλά να έτρεχε, δεν έτρεχε» συνεχίζει ο ίδιος, για την τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι.

 

Close