Ειρήνη Λαγούδη: Ξεσπά ο γιατρός που στοχοποιήθηκε για τη δολοφονία της πριν 2 χρόνια "Έκανα υπομονή 2 χρόνια"

Πάνω από δύο χρόνια έχουν περάσει από τον άδικο χαμό της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην Αιτωλοακαρνανία.

Δύο χρόνια μετά, και η υπόθεση έρχεται ξανά στην επιφάνεια, με τον γιατρό που είχε στοχοποιηθεί τότε για τη δολοφονία της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ο οποίος ξεσπά κατά των μέσων ενημέρωσης, των εκπομπών και των ανθρώπων που το “καταδίκασαν” για τον θάνατο της κοπέλας.

Ο 59χρονος πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία βρέθηκε νεκρή τα Θεοφάνια του 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Μυρτιά Τριχωνίδας, είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για την αντιμετώπισή του. Πριν από λίγες μέρες, προχώρησε στην κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος στον πταισματοδίκη Μεσολογγίου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Με στοχοποίησαν σε περίπου 200 εκπομπές. Έκανα υπομονή δυο χρόνια”. Το υπόμνημα συμπληρώνει την αναφορά που έκανε ο γιατρός τον Νοέμβριο του 2019, με αφορμή την έκδοση και δημοσιοποίηση πιστοποιητικού σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του, για τον θάνατο της 44χρονης.

Μέσω των δικηγόρων του, ο γιατρός κάνει λόγο για ψευδές πιστοποιητικό, επιρρίπτοντας ευθύνες στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου. Στο σχετικό υπόμνημα γίνεται αναφορά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, που αναφέρθηκαν στο θέμα. Επιπλέον αναφέρεται και στην επίθεση που δέχτηκε στο διαδίκτυο αλλά και τα εκατοντάδες σχόλια που αναρτήθηκαν σε βάρος του, σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

“Συνολικά υπάρχουν περίπου 200 εκπομπές οι οποίες με στοχοποιούν ευθέως, τις οποίες θα σας προσκομίσω εντός εύλογου χρόνου, σε σχετική μήνυση που θα υποβληθεί από εμένα κατά όλων των ανωτέρω κυριών και τα ποινικά αδικήματα που διαπράττουν σε βάρος μου” καταλήγει ο γιατρός στο υπόμνημά του.

Μέσω του δικηγόρου του, επαναλαμβάνει πως ουδεμία σχέση έχει με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: “Δηλώνω κατηγορηματικά πως ουδεμία δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος μου και καμία δικογραφία δεν έχει σχηματιστεί εναντίον μου”

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Close