«Έκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω παιδί αλλά ήμουν άρρωστη» Η Τζούλι Μασίνο μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της!

Μία εξομολόγηση που συγκίνησε βαθιά και συγκλόνισε έδωσε η γνωστή Ελληνίδα Τζούλι Μασίνο. Μίλησε για μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, και για τη μητρότητα, που πάντα ήθελε αλλά δεν τα κατάφερε…

«Δεν ήθελα να κάνω μεγάλη καριέρα, ήθελα να κάνω οικογένεια, αυτός ήταν ο στόχος μου. Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά ήμουν άρρωστη, δεν μπορούσα. Τρεις φορές έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήμουν άρρωστη, δεν γινόταν.

Η οικογένεια δεν είναι μόνο τα παιδιά. Ήθελα να κάνω και δικό μου, αλλά και να υιοθετήσω. Ήθελα να βοηθάω. Μετά ήρθε ο χωρισμός μου και δεν γινόταν μόνη μου, δεν γίνεται μια γυναίκα μόνη της, μόνο αν έχει οικονομική στήριξη. Θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου που να βλέπει την Τζούλι, όχι τη Μασίνο», δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» η Τζούλι Μασίνο.

Δείτε επίσης Συγκλονίζει η Μαρία Κίτσου με την εξομολόγησή της : Τη μέρα της πρώτης πρεμιέρας μου, είχα κηδέψει τον πατέρα μου

Close