Η εξομολόγηση της Ελένης: «Έχω χάσει παιδί.

Σε πολύ προσωπικές στιγμές της αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Παρασκευής, μιλώντας για τις δυο φορές που απέβαλε κατά το παρελθόν.

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα, το πρώτο της παιδί το είχε χάσει πριν κάνει παιδιά, ενώ το δεύτερο όταν είχε αποκτήσει ήδη δυο παιδιά.

Στην πρώτη περίπτωση η εγκυμοσύνη ήταν μόλις μερικών εβδομάδων και δεν την απασχόλησε πολύ, καθώς έμεινε ξάνα έγκυος πολύ νωρίς. Στη δεύτερη περίπτωση, ωστόσο, η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά προχωρημένη και παρά το γεγονός ότι είχε ξαναγίνει μητέρα, της στοίχισε ιδιαίτερα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αναφέρθηκε, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου, λέγοντας ότι είναι πολύ επώδυνο για μια γυναίκα να χάνει το μωρό της και ιδιαίτερα δύσκολο να ξεπεράσει αυτήν την απώλεια.

«Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, εγώ έχω χάσει παιδί στην εγκυμοσύνη. Είχα ατυχίες δύο φορές . Σε πάει λίγο πίσω αυτό, θες τον χρόνο σου για να συνέλθεις και να πεις ότι το ξαναδοκιμάζω, γιατί βαθιά μέσα σου φοβάσαι μην το ξανά αντιμετωπίσεις και δεν ξέρεις πόσο θα σε ρίξει ξανά και πόσο καιρό θα σου πάρει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=mNE7r1t0PtA

 

Close