Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Έκτακτο : Καθολικό lockdown κλείνουν όλα τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη ξέφυγε , με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να λάβει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων και των δημοτικών.

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση θα ανακοινώσει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων.

Παρά το γεγονός ότι το ποσοστό μεταδοτικότητας της νόσου κινείται σε πολύ μικρά ποσοστά, οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν αυτό το μέτρο για να μπει φρένο στην κινητικότητα και τον συγχρωτισμό που παρατηρείται έξω από τα σχολικά κτήρια κατά την έλευση και την αποχώρηση των μαθητών από τους πολίτες που τα συνοδεύουν. Οι έλεγχοι της αστυνομίας θα είναι ιδιαιτέρως εντατικοί κυρίως μετά τις 9 το βράδυ που ισχύει το απαγορευτικό της κυκλοφορίας.

 

Δείτε ακόμη Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης: Η κόρη τους έγινε 7 ετών! Οι φωτογραφίες και οι τρυφερές ευχές (εικόνες)

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κλιμάκια ελέγχου με επικεφαλής την αστυνομία αναμένεται να πραγματοποιούν εξονυγχιστικούς ελέγχους, για να αποφευχθούν όλα τα φαινόμενα μικρών ή μεγάλων συνωστισμών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανακοινώσεις για την αυστηροποίηση των μέτρων θα γίνουν σήμερα στις 18.00.

Την ίδια ώρα, ενεργοποιείται η τρίτη φάση του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Β. Ελλάδα, συμφωνα με το οποίο μπαίνουν στη μάχη σήμερα, αύριο και μεθαύριο, 50 νέες κλίνες Ειδικών Μονάδων.

Επρόκειτο για νευροχειρουργικές κλίνες , καρδιοχειρουργικές ή αγγειοχειρουργικές, οι οποίες μετατρέπονται σε πολυδύναμες ΜΕΘ COVID-19. Με τον εξοπλισμό από το στρατηγικό απόθεμα που δημιούργησε το Υπουργείο Υγείας, απόρροια διαγωνισμών αλλά και δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close