ΕΛ.ΑΣ.: Αναζητείται γυναίκα για εγκατάλειψη βρέφους σε πάρκο  – Βίντεο

Οι Αρχές αναζητούν γυναίκα η οποία εγκατέλειψε βρέφος στο Χαλάνδρι   

Ένα παιδί εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα σάκο εντόπισαν αστυνομικοί στο Χαλάνδρι, με την υπόθεση να έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Το Newsbomb.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας δυο αποκαλυπτικά βίντεο, στα οποία αποτυπώνεται η φιγούρα ενός ατόμου ντυμένου στα μαύρα, να εγκαταλείπει τον σάκο με το βρέφος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., που έχει εξετάσει όλο το διαθέσιμο υλικό από την περιοχή, υπάρχει η βεβαιότητα ότι το άτομο αυτό ήταν γυναίκα. Μάλιστα, στην τσάντα υπήρχε και ένα σημείωμα που έγραφε «Βασιλική» και ήταν εκτυπωμένο, όχι χειρόγραφο. Αυτό που αναζητά η αστυνομία είναι αν το σημείωμα υπήρχε στην τσάντα ή αν επρόκειτο για το όνομα του μωρού.

Τόσο τα ρούχα του μωρού, όσο και ο σάκος έχουν ήδη μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να εντοπιστεί τυχόν δείγμα DNA. Από εκεί και πέρα, οι έρευνες των αστυνομικών θα συνεχιστούν… πόρτα-πόρτα στην περιοχή ενώ θα υπάρξει έρευνα και στα μαιευτήρια για τα παιδιά που γεννήθηκαν πριν από περίπου δυο μήνες.Αποκάλυψη Newsbomb: Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη βρέφους στο Χαλάνδρι
Βίντεο ντοκουμέντα από την εγκατάλειψη του βρέφους σε πλατεία του Χαλανδρίου έφερε στο φως το Newsbomb.gr.

Δείτε επίσης : Εορτολόγιο : Γιορτή Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, ένα άτομο το οποίο φορά μαύρα ρούχα (μάλλον πρόκειται για γυναίκα), κρατά στα χέρια το σακ βουαγιάζ μέσα στο οποίο ήταν το βρέφος. Το άτομο κοντοστέκεται για μια στιγμή και στη συνέχεια εγκαταλείπει το βρέφος και εξαφανίζεται.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο

 

 

Close