Σημαντική αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»: Ποια πρωταγωνίστρια μετακομίζει στο Epsilon;

ελα στη θέση μου – Επεισόδιο 26, 27, 28, – Γ κύκλος

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 26 – Γ κύκλος

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται όλοι στη Sofo, καθώς η συμφωνία με τους Άραβες είναι έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα ύστερα από κάποιες νέες εξελίξεις.

Η Βασιλίνα μετακομίζει στο σπίτι του Αντρέα, εκείνος όμως είναι πολύ απασχολημένος, καθώς έχει τον νου του στις κρυφές συναντήσεις της Φλωρέτας.

Ο Λεωνίδας, μαγεμένος από την τυχαία γνωριμία τους, δεν τη βγάζει από το μυαλό του, την ώρα που ο Μίμης ξεκινάει μια νέα δουλειά.

Η Ρενάτα με τον Αχιλλέα βλέπουν τη σχέση τους να έχει φτάσει σε τέλμα, ενώ η Σύλβια και ο Ζούβας βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιθανότητα να αποκτήσουν διάδοχο.

Τα πράγματα για την Φαίη παίρνουν περίεργη τροπή καθώς ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη, ενώ ο Βλάσης και η Μίκα ανυπομονούν να πάρουν την επιμέλεια του μωρού.

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 27 – Γ κύκλος

Η είδηση του γάμου της Φαίης ταράζει τον Βλάση και την Μίκα, την ίδια ώρα που οι Άραβες ανακοινώνουν ότι σταματάνε τη συνεργασία τους με τη Sofo.

Ο Αντρέας απαιτεί την απομάκρυνση του Δαμιανού από την εταιρία και βάζει μπροστά το σχέδιό του για να πάρει την προεδρία από τον Αχιλλέα.

Η Σύλβια ψάχνει όνομα για το παιδί της και ο Μίμης άθελά του γίνεται viral με μια ημίγυμνη φωτογραφία.

Η Αιμιλία, βλέποντας την εταιρία να καταρρέει, έχει μια ιδέα που δεν θα αρέσει καθόλου στον Αχιλλέα.

Τα προβλήματα της Sofo συνεχίζονται, ενώ σιγά-σιγά αποκαλύπτεται ο ρόλος του Αντρέα σ’ αυτά…

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 28 – Γ κύκλος

Ο Αντρέας φωτογραφίζεται από τον Φώτη έξω από την Sofo να δίνει ένα μεγάλο ποσό σε έναν άγνωστο ύποπτο τύπο.

Ο Λεωνίδας σχεδόν πέφτει πάνω στην Φλωρέτα, αλλά τελικά η κατά λάθος αυτή συνάντηση δεν γίνεται, και το μόνο που αντιλαμβάνεται είναι το άρωμά της.

Η Αιμιλία πιέζει τον Αχιλλέα να… δραστηριοποιηθεί ή να πάρει την Ρενάτα και να φύγει χωρίς να κοιτάξει πίσω…

Ο Θοδωρής αυτοχρίζεται μάνατζερ του Μίμη και καταστρώνει σχέδια για την καριέρα του.

Ο Φώτης και ο Ζαχαρίας καταλαβαίνουν πως η φωτογραφία του Φώτη θα τους βάλει σε μπελάδες.

Να την πετάξουν ή να την δείξουν στην Αιμιλία;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 29

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην έπαυλη για τις ετοιμασίες του αρραβώνα του Βλάση και της Ρενάτας. Οι ίδιοι όμως καυγαδίζουν ενώ έχει προηγηθεί μάχη μεταξύ Αχιλλέα και Βλάση. Ο Λεωνίδας δηλώνει πως δεν θέλει να κάνει παιδί κι έτσι παραχωρεί τη Μιράντα στο Θοδωρή με τις ευλογίες του. Η Φαίη είναι θυμωμένη που θα γίνει τελικά ο αρραβώνας και δεν την χωράει ο τόπος, ενώ η Σύλβια πίνει χάπια για να προετοιμαστεί για το γεύμα με τα σαλιγκάρια. Ο Μίμης θυμωμένος, ψάχνει την Ισμήνη να εξηγηθεί μαζί της, μόλις όμως την βρει, η έκπληξή του θα είναι τεράστια.

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 30

Η Φαίη, έξαλλη με τα νέα του ξαφνικού αρραβώνα της Ρενάτας και του Βλάση, του στέλνει ένα μήνυμα, το οποίο κινδυνεύει να τινάξει την σχέση του ζευγαριού στον αέρα. Ο Μίμης στέλνει το video που «καίει» την Ισμήνη στη Ρενάτα και η Ισμήνη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην το δει η αδερφή της. Στην έπαυλη των Σοφοκλέους έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός, ενώ στην ταβέρνα του Θοδωρή, ο Λεωνίδας, που έχει μάθει για τον έρωτα του Θοδωρή για την Μιράντα, οργανώνει βραδιά δοκιμής σαλιγκαριών με καλεσμένες την Αιμιλία και τη Σύλβια. Ο Μίμης ξετρελαίνεται με τη νέα εμφάνιση της Ισμήνης. Ο Αχιλλέας μαθαίνει να απλώνει μπουγάδα με τη βοήθεια της Ρενάτας και μαζί να εκτιμά τα απλά καθημερινά πράγματα. Η Ρενάτα έχει δεύτερες σκέψεις για τον αρραβώνα.

Close